Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

petula5

susana tak drzim palce, ja uz mam po konzultacii, uz sme sa aj dohodli :)
tak uz len aby som menzes nedostala a tak hehe
a predoperacne nech su ok! jejda

dominique

petula5 - ale ano, ja som napriklad z BA a sla som si ich dat spravit do BB.
Ide o lekara, nie o mesto. A o Gubovi som este nikdy nepocula. V BA je zevraj dobry ten Trska. Sak skus prelistovat toto forum, par stranok dozadu, mozno sa dozvies viac:)

petula5

nikto nebol u gubu na prsiach? teeeda baby, to ste boli vsetky mimo ba?
zajtra som sa dala na konzultaciu k Fabrymu, tak som zvedava! boli ste niekto u neho?

petula5

nikto nebol u gubu na prsiach? teeeda baby, to ste boli vsetky mimo ba?
zajtra som sa dala na konzultaciu k Fabrymu, tak som zvedava! boli ste niekto u neho?

Luccy07

Ahoj baby.
ako ste prekonali ten strach z opky?ja vam strašne závidím, že ste to podstúpili...aj ja by som velmi chcela ale bojim sa rizik....mohla by som si kuknut fotky vo vasej galerke ked som este na opke nebola?

Bondi

Ahojte babenky

Viktorka 37 a Ketrin11 dik za odpovede ohladom stranky. Nemam vela casu sem chodit, takze neskor reagujem :)
Chcela by som sa spytat, kedy ste uz mohli chodit v trickach na ramienka...ide ma porazit lebo si pomaly nemam co obliect...letne veci su len na ramienka...bojim sa ze by sa mi ta jazva este mohla opalit...som nieco vyse 2 mesiacov po opke tak neviem .....ani ci na kupalisko mozem ist..ved plavky s rukavmi som este nevidela...
Co sa tyka holenia tak mozem aj s opilkou? alebo len ziletkou?
Viete pripadne o nejakom kreme ktory by chranil jazvu pred slnkom.?...
Inak dnes idem prvy raz do posilky...uz sa neviem dockat....
Co sa tyka tej retro podprdy tak v nej este spavam.....je to tak istejsie.....
Dakujem vopred za odpovede....
Xxxxx

cica666

sisa72
ahoj, t je super, ze si tak spokojna. A nesla by si do vatsich? Ja mam 47 kil a meriam 164 a implantay mam 300ml. A poviem Ti, ze by som chcela aj vatsie. Mas nejake fotky? Ak ano, posli mi nejaku na mail.

sisa72

Ahojte baby,

ja mam silikony už 6 rokov, a hned po opke na druhý deň ráno ma pustili domov. Nemala som žiadne problémy ani bolesti..známy ma strašne plašili ako to bude boliet a čo všetko sa može stat.. nič sa nestalo, nič ma nebolelo, len som mala tlak v prsiach ked som ležala a chcela som sa posadiť..všetko je to individualne ako to človek prežíva a podla mna antibiotika určite nadavaju len tak preventívne.. to je hlupost.. Hlavne ak robia prsia veľmi veľké vtedy to dosť bolí, ja mám 53Kg a 169cm a implantáty len 240ml.. vôbec to nelutujem a keby som si mala vybrať dala by som si znovu len 2, je to veľkosť B, takto vyzerajú prsia naozaj prirodzene,a v pušapke vyzerajú ako 3..

Pá Sisa

ivja

milý theMilan,
klikni si na stránky, ktoré sa týkajú plastickej chirurgie ,tam máš takýchto fotografií, čo oči ráčia.Tu ti asi ťažko takú blbú požiadavku niektorá splní.