Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ketrin11

Luccy07, ak chces pristup do galerky, musis poslat livke foto(staci zatial pred opkou) a ona ti posle heslo a link)
pa:))

Luccy07

Ahoj baby.

ako ste prekonali ten strach z opky?ja vam strašne závidím, že ste to podstúpili...aj ja by som velmi chcela ale bojim sa rizik....mohla by som si kuknut fotky vo vasej galerke ked som este na opke nebola?

petula5

atram ahoj,
ano dohodla som sa nakoniec s fabrym. idem hned na zaciatku augusta. vybrali sme 400-450 (uvidi pri operacii), gulate pod sval, vysoky profil.
Gubu poznam tiez, uz som u neho bola na inej operacii.
:)
ty ides kedy?

atram

petula5 - ja som bola na konzultacii u gubu a u fabryho, obaja na mna spravili dobry dojem, ale fabry asi este o trochu viac, tak som sa rozhodla pre neho. Ty ides nakoniec k fabrymu? Na akych implosoch ste sa dohodli, aky mas termin? Je to tam velmi prijemne prostredie, ja som bola spokojna.

sara13

Ahojte kocky, ja som tiez jedna z Vas, ktora to uz velmi dlho zvazujem a uvazujem nad tym, len vzdy som samu seba presvedcila ze to nieje take zle resp. ze nepotrebujem mat väcsie ze nech som spokojna s tym co mam ale viem ze to tak nieje a je to urcitym sposobom aj strach hlavne po operacii ci dopadne dobre, ako budu vyzerat a pod. Ak budete take zlate aspon jedna z vas a napise mi ako to vsetko prebiehalo od vysetrenia az po zaver. Budem Vam za vsetky skusenosti vdacna, ak chcete tak mi napiste na meil. Vazne uz velmi dlho nad tym rozmyslam. dakujem krasne

evkalc

ahojte

baby ja sa neviem dostat na livinu stranku s fotkami
mam heslo aj meno len nemam asi dobry link na tie foto lebo sa mi zobrazi len nejaky album livy kde je pod nim pisane ze svadba radko a neviem kto

a neviete ako je to s tym ze ci prsia ostanu cely cas tak pekne stat hore? lebo terazje to take krasne ked si dam plavky tie co mam na foto a tie prsia su tak krasne hore a bojim sa aby nespadli casom ze to nebude hore take
. neviem ci viete co myslim lebo sa vyjadrujem ako idiot ale neviem to lepsie opisat

danculikXXX

Caute baby!
Tak už mámaj ja po! Prežila som to celkom v pohode!
Všetky, ktoré sa ešte len chystáte, nemusíte sa báť, nie je to až také strašné, dá sa to vydržať! Prvých 5 dní je asi najhorších, teda aspoň pre mňa bolo, ale s tabletkami sa to dá zvládnuť. A to ja ich mám dosť veľké (400)! Tento týždeň idem na stehy,tak foto dám až potom, lebo si nesmiem dať dole podprdu. Ale aj pod ňou vidím, že mám poriadne modriny!
Odporúčam BB - všetko super - personál, prostredie a samozrejme doktor!

sisa72

Určite by som si vatšie nedala.. chcem vyzerať prirodzene a nie že najprv prsia a potom ja.. A ešte som nechcela aby na mna pokrikoval každý chlap ktorého stretnem.. Pre mna su akurat.. To je už posadlost aj moja kamoška má niečo cez300ml a chodi zahalena až po krk, ale pri tom by chcekla ešte vetšie.. neviem načo ked ich aj tak zakrýva.. ja nosím vystrih konečne si to môžem dovoliť a ine mi netreba...odfotím sa a pošlem foto..