Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ketrin11

kiarusenka, ja som presvedcena, ze je to uplne zbytocne len kvoli profilu. A myslim, ze ich mas podobne tym mojim, len moje su este neusadene (aspon na tych fotkach). ale dakujem

kiarusenka

ahojte kočky, ja som to chcela vymenit za vysoky profil cislo by aj mohlo ostat take lebo uz teraz mam problem s podprsenkou len ten tvar toho poprsia som chcela ... to je pravda s tou pozornostou ,uz teraz na mna pokrikuju :(
myslite , ze je to zbytocne ? ste zlate dakujem :)

Luccy07

--v galerke mam fotky pred.kolko ml by ste mi doporucili?nechcela by som moc velke, take akurat aby vyzerali prirodzene...:-)

ivja

kiarušenka
pozerala som sa aj ja do galérie a tiež nechápem , čo vymýšľaš.Rozdiel pred aj po je predsa viditeľný. Kiarušenka si peknučká.Nepodstupuj taký zásah, keď nemusíš.Nemyslíš, že väčšími prsiami by si len zbytočne viac pútala pozornosť okolia? Mám známu, ktorá si dala väčšie prsia ako by mala mať.Na pohľad to nie že nie je pekné, mne to pripadá skôr smiešne.Nedá sa ju nevšimnúť a myslím, že čiastočne stratila aj akýsi pokojný pohyb po vonku. Popiskovanie kdekoho, šuškanie a obzeranie ľudí.Nuž, vo všetkom treba mať mieru.

susana019

kiarusenka pridavam sa k tvojim fanúšikom tvojho poprsia :))) a myslim ze prsia si mala krasne aj pred keby som ja mala take teraz ake si mala ty pred tym tak som spokojna ale este viac keby som mala take ake mas po :))

Luccy07

kiarusenka-kukala som galerku a mas ich fakt pekne, nechapem preco nie si spokojna.mas ich super, krasne...aj ja chcem take :-)

danculikXXX

Evkalc!
užívateľ je na konci s ...aa. A heslo už poznáš. Skús, ja som sa tiež minule pomýlila a vyhodilo mi to radka na neviem koho!

kiarusenka

ahojte kočky, takze ja osm sa rozhodla ze zrejme v auguste pojdem si ich dat este raz spravi ale neviem kde .. asi chirmedu nemate niake skusenosti ?