Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

andulka33

Ahojte baby

sara13 ak ťa skutočne všetko zaujíma, prečítaj si stranku 31 dozadu a môžeš čítať rad radom príspevky :) všetky sme napísali niečo.. takže si vypočuješ viac názorov a veľmi veľa sa dozvieš aj to čo zatiaľ vedieť nepotrebuješ, ak si rozhodnutá na tomto fóre nájdeš odpoveď na všetky otázky!!!! Pomaly môžeme vydať knihu , čo vy na to baby??
A tak isto sa môžeš aj ty dostať do galérie , veľmi ti to pomôže, ja si neviem predstaviť , že by som šla na operáciu bez pomoci tohto fóra, vnútorne by som na tom bola úplne inak! Nájdeš odpovede na lekárov, kliniky, môžeš čítať reakcie báb na všetko a priebežne porovnávať foto.
Musíš však poslať svoje foto mailom Livke a ona ti obratom pošle link a heslo do galérie, budeš mať prístup ku všetkým foto.

Tak ti prajem veselé čítanie!! :)

susana019

atram
tak som ta nasla v galerke :) nemas nahodou nejake new foto? Mozem sa aj opytat kolko mas rokov a ci mas deti?

susana019

atram
no ja budem mat pravdepodobne to iste a mas aj nejake foto v galerke?a kolko mas ml? Mozem sa aj opytat ako si vysoka a kolko vazis?

susana019

petula5 no termin sme si este nedali ale pravdepodobne v oktobri by som isla povedal nech mu dam tak nieco vyse mesiaca dopredu vediet ze to staci :)
a ty nemas foto pred? A kolko ti povedal ze to bude stat?

susana019

No ahojte baby tak dnes som bola u Fabryho, navrhol mi 300-320ml pod sval, anatomicke, a pravy prsnik aj modelaciu teda troska zdvihnut a rez cez bradavku kedze bude potrebna aj na modelacia.

Baby ktore ste boli u neho kolko vas vysli alebo kolko vam povedal?