Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ketrin11

sya, daphne, myslim, ze to maju skoro vsetky (myslim, asymetriu). A presne mam ten pocit, ked si dam dole podprdu, ze su OK a po chvili sa my zdaju uplne odlisne, neviem cim to je.

sya

ahoj sisa... velkostou su rovnake... aj ked sa rozopnem z tej potprdy v ktorej este spim tak sa mi zdaju rovnake a po chvili uz zase nie... bradavky niesu rovnako... ale sak po opke bolo setko super...

petkabih

Vymenim termín opky:

13.7. 2009

Dr. Cerven - Novamed - Banska Bystrica.

Za september, pripadne oktober.

Dajte vediet, ak mate zaujem.

S pozdravom Petra

sya

ahoj daphne... na zaciatku boli uplne rovnake, taka stastna som bola a akoby sa casom zmenili... lave je pekne a prave az tak nie... aj ja by som dala fotky do galerky ale neviem akosi najst tu galerku...pa

daphne

ahoj sya ja mam rovnaky problem som tiez rovnako po zvacseni a prave mi tiez nejako nesadlo som z toho velmi nestastna neviem ti povedat ci sa to spravi,ja som bola v pondelok na kontrole a doktor mi povedal ze su ok.zevraj to potrebuje svoj cas a ze je este skoro.no jemu sa zdali naozaj v poriadku.prave pracujem na fotkach do galerky este tam nie som ale ak sa to podari tak mrkni na ne a odpis co si myslis.pa pa

sya

ahojte baby... som tu nova... prosim pomozte... som 7 tydnou po zvacseni, lave prso este semtam zaboli a z coho som sklamana, ze niesu rovnake... myslite, ze sa to este zmeni??? mozem vam poslat nejake fotky aby ste pozreli prosim... budem vdacna za vase rady...