Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ketrin11

daphne, myslim, ze sa malokedy stane, ze ich zena ma uplne rovnake. Ja mam tiez jeden trochu vacsi a asi aj viac vypukli, presne ako ty hovoris. Ale u teba to teda vobec nie je vidiet. Mas ich pekne

daphne

ahoj petkabih ja mam jeden prsnik o trosku vyssie,citim to aj na vrchnej casti prsnika mam to tam viac vypukle ale moje prsia neboli ani predtym rovnake tak mozno preto.ale s velkostou som spokojna nechcela som nejaky extrem.meriam 163 a vazim 42 takze velke az az a vyzeraju prirodzene.operoval ma dr.cerven bb novamed za 2100eur.mas aj fotku v galerke?

petkabih

daphne:

a co ti vadi na prsiach? na foto vyzeraju dobre..

a ake si mala pred? aka si vysoka a kolko vazis?
(aby som vedela porovnat, ci mne tiez staci 300 ml.)

dik.

petkabih

Vymenim termín opky:

13.7. 2009

Dr. Cerven - Novamed - Banska Bystrica.

Za september, pripadne oktober.

Dajte vediet, ak mate zaujem.

S pozdravom Petra

kiarusenka

kočky mozem vas poprosit ?
mohli by st e mi kazda napisat kde vas operovali a cenu ? kazda z vas ? dakujem .. :)

sisa72

Ja mám prsia tak strašne rovnaké aj bradavky, ani si napamatám že by som ich mala par tyždnov po opke nejake ine... Na mojich prsiach sa mi práve bradavky páčia vždy som mala pekné veľké bradavky, ale prsia žiadne...Bradavky mi na štastie ostali.. chcem sa odfotit a pošlem fotku do tej galérie... som zvedavá ako robia teraz prsia či su ine ako ked som si ich dala robit ja.. už taham na 7 rok bože ako to letí za chvilu si ich budem musiet dat vymenit..