Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Matiska

ivja
takže za dva týždne si to stihla lebo na to sono sa prave čaka aj niekolko mesiacov. ci ked takto ides na opku tak si uprednostnená?

ivja

Matiska
gynekológ mi dal žiadanku na sono prsníkov, obvodná mi vzala krv a poslala ma na EKG a predoperačné interné vyšetrenie. za 2 týždne som mala výsledky.

Matiska

ake vyysetrenia ste sa osbolvovali stihli ste to do 2týáždnou pred opkou. okrem krvi a ekg co este treba,. to vam vsetko vybavi vasa lekarka obvodna alebo na tie prsia treba ist gynekologovi?

petkabih

baby, nechcete mat niektora prsia este na tohorocnu dovolenku? mam termin 13.7. u Cervena a koli inym zdravotnym problemom a vysetreniem nemozem teraz ist.. najskor az zaciatkom septembra.. a tak som sa tesila:((
nechcete si vymenit termin?

Matiska

petkabih
a preco si to chces da t robit neskor. ja som na 1 okt. ale si to chcem zmenit lebo to chcem cez letnu dovku nemozem istna pnku. ale ten tvoj tern´min by som si uz nestihla dat vsetky vysetrenia asi urobit. a este potrebujes vysetr, prsnikvov a to tusim dlho trva.skoda. neviem aky by mi dal termin keby som mu teraz zavoala ale asi az na august.ty mas kolko rokov ja 26 a meriam 172 cazim 54 a dal mi 325ml

petkabih

daphne dik:)

fuu, ty si riadne chuducka:) ja mam 160 a 49kg, ale dufam, ze aspon 3 kila co som v poslednom case nabrala dam dole, lebo pri tejto vyske je to dost vidiet.

a zaklad si mala aky? to aby som si ja dala 350 ml :)

ano, mam foto v galerke, ale len pred : petkabih

Matiska

dakujem za info carmenka 13,

este sa chcem spytat je tu niekto kto otehotnel za nejaky rok dva od opky ? ake zostali vase silikony po dojceni? ja mam uz 26 a chcela by som za rok az dva dieta. len sa bojim ze potom budem musiet ist znovu na opku lebo to nebude pekne vyzerat.