Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

daphne

petkabih tie ine vysetrenia sa tykaju asi niecoho ineho,no ak sa neda tak teda naozaj radsej pockaj netreba to riskovat.do septembra su to aj tak len dva mesiace.to ujde ako voda.a s tou velkostou mozes dat na lekara on v tom ma prax ale rozdiel medzi 300 a 325 je aj tak minimalny no tie 350 sa mi zdaju na tvoju postavicku teda dost.u mna bolo 300 maximum,ta koza sa potrebuje tej velkosti prisposobit a ja som mala hrozne bolesti.hned po opke som povedala ze uz by som na ne nesla no teraz je to uz vsetko zabudnute.

petkabih

ja som si davala minuly rok predoperacne vysetrenia tiez v nestatnej internej ambulancii a platila som cca 800 SK.. viem, ze napr. na sustekovej v BA si pytali 2 tisic..

petkabih

MATISKA,

ak ides s Cervenovi, tak koniec jula a zaciatok augusta bude na dovolenke.. ja som v tom case tiez chcela.. najneskorsi v juli mi dal 13.jul.. tak keby si chcela mozeme si to vymenit..

alebo ak nikto sa neozve, tak asi zajtra sa rovno preobjednam.

daphne

matiska ja som si davala vysetrenia na sukromnej klinike a sono prsnikov mi nerobili nebolo to treba a vysledky boli do dvoch dni ale musela som si za to zaplatit.kazdy lekar ale vyzaduje nieco ine tak neviem.ku komu ides?

petkabih

daphne, no mna sa pytal, ze kolko by som si predstavovala.. a povedala som, že tak 300-325 a v pohode.. ale rozmyslam nad 350..
vsak uvidim.. mala som ist 13 teho jula, ale nemozem koli inym vysetreniam, ktore musim absolvovat.. :(

daphne

petkabih ja myslim ze ti 300ml staci mas pekny zaklad.co ti navrhol lekar?ja som bola na op v maji a prave vtedy bolo to najvacsie horko ale da sa to zvladnut.najprv som premyslala ci je ten termin ok a som rada ze to mam uz za sebou.ked sa na nieco tesis je jedno kedy to je.skusim poslat aj foto pred.

Matiska

ketrin11
diky ale tak vsade sa pise ze potrebujes vysetrenie prsnikov. tka ja neviem teda. lebo chcem si z oktobra posunut opku na skor mala som ist s kamoskou ale ta to vzdala.tak som v tom sama. rozmýšlam na koniec jula ale tie horka neivem ako ro prezijem bojim sa nech sa mi to neskompliukuje. a ty ako uz lepsie. :-)

Luccy07

ahoj baby.
kolko ml by ste mi doporučili?
Mám 172 a vaha 48kg.
mam aj foto v galerke,chcela by som aby vyzerali prirodzene,nie moc velke,ale aby bolo vidiet aj zmenu:-)

ketrin11

Matiska,
ja som bola v piatok u obvodnej, ta ma na poslala na vysetrenia s krvou (sama som si ich zobrala, bola zaniest a pockala si na vysledky aj biochemia aj hematologia). Interneho som si spravila v sobotu. Takze za 2 dni som mala vysledky. Ziadne sono mi nerobili, Cerven to nevyzadoval