Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Livaa

Bonka
ja som bola pred dvama rokmi a platila som 64,000 Sk so vsetkym,teraz ake su ceny neviem ale priblizne sa velmi nezmenili

atram

petula5, ja som mala doporucenie od gyndosky a platila som v probiose 300 sk, bez ziadanky to mali tusim za 1200-1500 sk, ale aj niektorych dr so ziadankou mali za 600 sk, rovno sa ma do telefonu pytala od koho mam doporucenie

Luccy07

ketrin11-mas krasne prska,veeelmi:-)
ja sa trosku bojim tych 350ml,možno by stačilo aj 300ml.uvidime:-)ešte prekonat ten strach z opky...

Luccy07

ketrin11-mas krasne prska,veeelmi:-)
ja sa trosku bojim tych 350ml,možno by stačilo aj 300ml.uvidime:-)ešte prekonat ten strach z opky...

ketrin11

matiska, myslim, ze je najlepsie ked pojdes za svojim lekaroma opytas sa ho, ako dlho mu to bude trvat. Mysli, ze tam sa jedine caka na internistu. Ale ak ides do BB, tak ti to dokonca vsetko spravia tam a tiez par dni pred

ketrin11

Luccy 07,
ja mam tak ako ty a mam 350. Viem, ze to v galerke, co mam, vyzera obrovske, ale v skutocnosti su take nie je. Este vlastne odpuchli a usadili sa a zacinaju vyzerat prirodzene. Nie ako balonky do ktorych pichnes a vyfuknu (tak som si totis pripadala, ked som ich prvy krat videla, hi)
A ked mam triko, tak si to aj malókto vsimne

susana019

petkabih no myslim si aj ja ze mas velmi pekny zaklad a tych 300ml max 325 ti bude stacit ak to chces mat ovsem take prirodzene a myslim ze sa tvoje budu potom podobat na take ake ma daphne :) , dufam ze som nikoho neurazila. No baby ja vam tie bradavky a dvorce zavidim :)))

petula5

ja uz som sa tiez objednala na sono prsnikov, do probiosu, aj som sa zabudla spytat, kolko sa plati :( jejda.
a tie predoperacne kolko trvaju neviete? krv si budem musiet dat zrejme niekde sukromne vysetrit, pretoze tento rok uz som na preventivke u obvodneho bola, takze som si uz rozbor krvi vycerpala. :(

ja som mala predstavu ze 375ml a doky vybral 400-450, takze tak