Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

susana019

DollyBaby
posles foto pred staci aj jedna, na mail e.uhrinova@gmail.com a potom ked budes po posles uz po.
No ja mam 2 deti a obe som kojila mne odporucil modelaciu jedneho prsnika, anatomicke a 300 az 325ml. Ale to som bola u Fabryho a urobil na mna dobry dojem ale povedala som si ze pojdem este niekomu inemu.
A aku ceny ma Trska?

DollyBaby

Ahoj Susanka
No navrhol mi po dlhom merani =) min 280 a max 345ml a anatomy... co ma prekvapilo lebo mam malinkate prsicka. povedal, ze mozno sa do mna zmesti aj viac ale neodporuca kedze som nemala este babatko. Ze vraj pri operaci skusa takym vankusikom co naplna vodou ci moze dat aj vacsi ak sa tak dohodne s pacientkou.

A kto je ta Livka, nieco som pri citani zaregistrovala, ze mate vlastny album. A vazne stacia fotky pred? alebo staci jedna? trosku sa hambim ale tak asi vsetky tu nie sme spokojne so sebou tak poslem, lebo som zvedava.

A ta druha konzultacia bola v Medical centre teraz si naschval nespomeniem na meno doktora, ale nepacil sa mi pristup tak by som sa asi necitila dobre keby som sla k nemu na operaciu. I ked dobra cena. Neboli neprijemni len stale, mi strkal papier do ruky, ze ked chcem nech podpisem objednavku na silikony. hmmm

susana019

DollyBaby
ahoj vitaj, ja som tiez pred .
Ja idem tiez este k Trskovy na konzultaciu , mozem sa teda opytat co ti navrhol on?
A u koho si bola u toho druheho?
A ak by si chcela vidiet napr foto v galerke treba poslat foto livke teda aspon pred :)

DollyBaby

Ahojte baby. Mozem sa pridat? =)) ako tak citam, mam pocit, ze je tu strasne kamaratske forum.
Som tu nova, este PRED. Bola som na dvoch konzultaciach a dost rozdielne maximalne implantaty mi doporucili jeden 300 gulate, a druhy 345 anatomicke. Ale uz som sa rozhodla pre Trsku, boli ste niektora u neho??
Mam predbezny termin na 7.9. Utorok sa mame este dohodnut na presnostiach ohladom platenia, operacie a teda velkosti. Par 10stranok som si tu precitala, a niektore vravite, ze sa oplati ist do vacsich, aby som nelutovala.. no neviem sa rozhodnut 280-345ml. Vzdy som chcela mat¨big boobs¨ =))... no teraz mam trosku stach z tych 345. pre info vazim 52kg a mam 167cm
=))

kiarusenka

bonka ja sa chystam do chirmedu ..daj mi mail ja ti poslem co mi napisal dnes dr.magdo ze kolko to stoji atd...