Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

DollyBaby

Ketrin =) to vazne? ja som si myslela, ze to uz su velke implantaty
tak to mu poviem, ze chcem tie 345, nebude mozno nadseny kedze to je asi maximum

inak vcera som pozerala Dr.90210 neviem ci poznate tu relaciu, a tam jedna holka s mensimi nez ja si dala 500vky kokso... nechapem kde ich dala a ze s to vobec da a teda to boli obrovske bomby

ketrin11

zuzulka22, no mne oktor uz po troch tyzdnoch dovolil byt cez den bez a retrona noc prvych 6 tyzdno.Som 5 tyzdnov po. Pondelok idem na kontrolu, tak som zvedava

ketrin11

Dollybabe, urcite si daj 345. Ja mam 350 a niekedy vo volnejsom triku, pokial je bez vystrihu, ani nie je vidiet:) A este k tomu anatomy s tymi istymi ml ako okruhle posobia mensie, takze sa urcite neboj:))

cica666

Dollybaby
urcite chod do tych vatsich co je 345ml. Ja mam 300ml a keby mi daval doktor vatsie, sla by som do tych vatsich. Totiz o 2 roky chcem ist znova a dam si min 350ml.

cica666

Dollybaby
urcite chod do tych vatsich co je 345ml. Ja mam 300ml a keby mi daval doktor vatsie, sla by som do tych vatsich. Totiz o 2 roky chcem ist znova a dam si min 350ml.

DollyBaby

No povedal, ze do 80tis sa zmestime, ale tak co som pozerala na nete fora tak to je cca 83, a Trska spravil na mna super dojem. Dostala som sa k nemu len nahodou, mama mi ho ¨dohodila¨, a som sa skoro hned rozhodla...=))
Ako aj mne Trska vravel, ze od oka mi odhaduje 300 325 a potom mi poslal mail, ze podla tabuliek mozem aj 345.

Dakujem si zlata spravim foto a poslem =)