Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

susana019

kiarusenka
ako sa ti to mohlo stat, ved tebe nerobil rez cez dvorec. posli foto, lebo to som teda zvedava ako sa ti to mohlo stat. KOlko si vlastne uz po?

dominque ty si tu dobre dlho nebola. Som rada ze si len a len spokojna :))

dominique

Caute kocky, aj novopecene tu vitam:)
Ano, sme veeelmi kamaratske forum:)
DollyBaby - urcite chod do väcsich, nebudes lutovat:)
Baby, musim vam poslat nove fotky. Moje prsia su skoro tri mesiace po opke a dooost sa zmenili oproti tym fotkam, co tu mam by som ani nepovedala, ze su to moje prsia:D Hlavne ta medzera medzi nimi je mensia:) To nechapem, myslela som, ze sa to uz nezmeni a uz vobec nie skoro tri mesiace po opke:))) Tak snad take ostanu ake su teraz:))
Tak sa idem pofotit:))))
Zatim kocky...

kiarusenka

ahojte kočky, ja mam problem mne sa jedna bradavka roztiahla o 1,5cm a je to hrozne ... som nestastna ..uz som volala do chirmedu ze v auguste mozem ist na operaciu ale zajtra zavolam ze chcem ist aj o tyzden ... uplne mi je z toho smutno..troska sa bojim reoperacie aby to nebolo este horsie myslite ze si mozem aj vybrat doktora co ma bude operovat ? pisala som uz hoci akemu doktorovi nikto s tym nemal problem urobit reoperaciu ale v novamede mi napisal p.dr cerven ze on operuje az rok od prvej operacie ...

bambi1

Dollybaby
ahoj, mne prsia robil tiež Trška, maximálna spokojnosť, je úžasný, proste vo všetkom, prístup aj jeho práca. Mne zo začiatku navrhol 360ml - anatóm s modeláciou, nakoniec sme sa dohodli na max.435ml- anatom bez modelácie a som veeeľmi spokojná.Aj on bol na kontrole spokojný s výsledkom :-)). Vôbec nie sú obrovské, mám 163 cm a 51 kg. Takže tak...neboj sa ísť do maxima čo Ti navrhne, určite budeš spokojná, žiadna z nás sa ešte nestažovala, že sa jej zdajú priveľké, každá ak by sa mala ešte raz rozhodnúť, by brala väčšie - aj ja xixixi...ale ja mám už dve odkojené detičky, preto aj tá veľkosť... operoval ma v Šnope.

petkabih

Vymenim termín opky:

13.7. 2009

Dr. Cerven - Novamed - Banska Bystrica.

Za september, pripadne oktober.

Dajte vediet, ak mate zaujem.

S pozdravom Petra

DollyBaby

Danculik
dakujem, keby som nenasla tento portal a neboli by ste take mile tak si dam asi len 300vky.

Uz aj ja pracujem na fotkach len mi nejdu stiahnut s telefonu ale do zajtra uz snad poslem, som zvedava na vase krasne prsicka (dufam ze to neznelo uchylne) hahaha

inak ako tak citam vacsina tu mate gulate, je nejaky rozdiel medzi nimi teda neratam TVAR pravdaze?

danculikXXX

DollyBaby!

Určite choď do maxima! Nebudeš ľutovať. Ja som išla tiež do maxima 400. Jaska, že som sa bála, či nebudú veľké vulgárne ale vôbec nie, sú také primerané. Ja som mala tú istú dilemu 350 alebo 400! Keď doktor povedal,ž e sa zmestí aj 345 tak ich ber.
Musím sa odfoťit a pošlem foto po.

Stebielko!
Poľa mňa inde ani chodiť nemusíš, aj tak sa vrátiš do BB. Ja som bola tam a max spokojnosť! A hanbiť sa vôbec nemusíš, doktor toho denne vidí .....Trošku ťa omaká a hotovka :-))))))) Úplná pohodička!

Stebielko

Takze som sa rozhodla...po celotýždňovom čítaní všetkých diskusií som sa na 4.7. objednala na konzultáciu k Dr.Červeňovi, aby ma zbavil môjho celoživotného komplexu...poslala som už aj nejaké aktuálne fotky pred op....tak dufam, že si čoskoro budem môcť prezrieť aj tie vaše...keď si to tu tak čítam, všetky mi pripadáte neskutočne štíhle...ja mam par kilo naviac-160cm,54kg- a tak som zvedavá koľko ml mi navrhne...neviem, či mám isť aj k inému Dr...Červeň robil aj moje kamošky a všetky sú spokojné...a ani tu nečítam nič zlé...ale každá ste boli asi min. u dvoch lekárov...ved uvidím,čo mi povie...potom sa s vami poradím..ste všetky veľmi milé a ochotné, tak ma dúfam nenecháte v štichu:)...inak sa dosť hanbím aj toho lekára...môj hrudník je jedna veľká katastrofa:(((

anjeeelik

Ahojte baby, dnes som bola na konzultacii v Interklinik u Dr. Racza chcem len povedat ze lepsie som si ani nemohla vybrat, bola som aj na inych klinikach ale tato sa mi aj najviac pacila, je to tam velke a to sa mi pacilo, pretoze som nemala pocit ze sedim v nejakych provizornych priestoroch kde aj steny maju usi, personal od recepcnych po lekarov je velmi mili a ustretovi, hned sa spytaju co potrebujete ci si nieco nedate....presne takto som si to predstavovala...ked uz mam za sluzby platit tak nech to aj nejako vyzera...pan doktor Racz mi vysvetlil vsetko co ma zaujimalo, samozrejme ze najviac ma zaujimalo to ake budem mat prsia :-D....tak som vam len chcela napisat o svojich velmi dobrych pocit, pretoze sa tesim a chcem sa s niekym podelit o svoju radost... :-D drzte mi palce