Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

susana019

nathania
tak na stane 10 pisala luciola ze bola ona v poprade a ze tam robil dr Cerven.
Tak napr skus si od bab co robil Cerven vypytat na neho kontakt a pripadne mu napis mail ze ci robi aj v poprade, neviem kolko to mas z KE do PP ale mozno by to za to stalo.

Ja keby nemam deti tak urcite by som sa dala na vylet do BB

susana019

nathania
tak na stane 10 pisala luciola ze bola ona v poprade a ze tam robil dr Cerven.
Tak napr skus si od bab co robil Cerven vypytat na neho kontakt a pripadne mu napis mail ze ci robi aj v poprade, neviem kolko to mas z KE do PP ale mozno by to za to stalo.

Ja keby nemam deti tak urcite by som sa dala na vylet do BB

susana019

nathania
aj ja sa chystam ale este neviem ku komu ale asitu v BA aj ked by som isla najradsej do BB k Cervenovy, no neviem ci nahodou nechodi robit aj do PP, sa mi zda ze niekto to tu pisal.
Ja mam 2 deti a obe som kojila takze asi hlavne preto. Nikdy som nemala velke prsia no ked sa mi naliali mliekom tak som mala krasne 3ky :) no ale po odstaveni a odkojeni mam 1tky.
Uz som bola u dr. Fabryho ten mi navrhol 300-325 ml, jeden prsnik modelaciu, pretoze pravy prsnik mam ovisnutý a to som si myslela ze mam oba takze celkom dobra sprava ze len jeden no rez by mi robil cez dvorce, co som moc nechcela, ale co uz. Ja sa chystam este na konzultaciu k Trskovy. Tak uvidim ako dopadnem u neho :)
Takze drzim palce pre rozhodovani

nathania

susana019

..ano,bola som na konzultaciu v Chirmed/Kacmar/ a tak isto Portamed/Jurasek/.. Vcelku prijemny,ale uprimne,ocakavala som troska viac..teda myslim,ze budu viac konkr.kumne..
Vseobecne informacie mam,citam na nete,pozeram..
Samozrejme,nic zle na nich povedat nemozem..boli mily..,
len mali vzhladom k mojim predstavam dost rozlisne nazory,preto teraz neviem,ako sa mam rozhodnut,..
Tiez sa chystas na zvacs.prsn.?

nathania

susana
Si mila,ze ragujes,daujem..
Nie,nemam deti,t.j.nekojila som..,
len mam troska rozdielen prsia/nie velmi..len troska tvar.odlisne,ale vraj to ma kazda druha,tak sa nemam trapit../ Ten druhy doct.,co mi odpor.300,tak vravel,ze on by velky rozdiel neodp.,max.tak 300 a 320..
Vies...nechcem male,ale ani nejako velke..Nejaky zaklad mam,ale nieje to to,po com tuzim...
A co TY??

susana019

nathania
ja síce nie som este po a ani z KE ale ako vacsinou baby pisu ist určite do vacsich.
A ty mas nejakú asymetriu? Mas uz deti, teda ci si kojila. Ved skus poslať foto livke pred op. na mail a mozes potom pozriet robotu niektorých dr. a pripadne sa aj tých báb popýtať na ich nazor.
Ale ak si dobre pamatam tak baby chodia do chimredu v Ke.

nathania

Som Z KE...
Takze prosim o radu,kto je,podla Vas..
dobry,kvalitny odbornik..v tejto oblasti? /zvacs.prsn.pom.impl./
Bola som na 2konz. a nazory boli velmi odlisne..tak som zmatena..
Obv.pod prs.mam 80 a podprs.,nosim 80A,resp.B
Tuzim po vacsich,rovnomer.,krajsich...
Jeden povedal 240,275/kedze su troska odlisne/ a druhy 300...Tak treraz neviem..
Nechcem nejaky vyrazny extrem,ale urcite nielen malicke zvacsenie..
Co teraz..poradte mi,prosim..

nathania

Ahojte...
Zaregistrovala som sa len teraz..
Preco..?
Dost dlho uvazujem nad:zvacs.prsnik.pomoc.impl.,ale nikdy som na to nemala odvahu..
tento tyzden som sa nejako rozhodla,citala nejake clanky na nete..,absol.2konzultacie..
Zatial ale rozhodn.niesom...
Cisto nahodou som objav.toto forum a
citam...aka mila komunikacia je medzi Vami...
Potrebujem poradit..
Budem vdacna za kazdu radu..
pekny dnik........

susana019

No urcite pojdem, len mu musim zavolat.
Chybala lebo ked som na pc tak sem na forum pozeram aj niekolko krat denne, no niekedy sa tu nic nenapise aj den.
A ked tu byvas ty tak vzdy aspon stranu najdem.
No mohla by si poslat nejake new foto.
Ja som sa aj cudovala ze preco mi navrhuje anatomicke, bo ze ked mam teraz take prsia ci by nebolo lepsie gulate, no ved uvidim co mi povie Trska.

dominique

susana019 - heh, som rada, ze som ti chybala:) Ale som tu, neboj, len väcsinou citam prispevky:)
Takze ti doporucili anatomicke? Sa priprav ale na to, ze budu vyzerat mensie ako moje gulate 325:( Ale zase sa mi zda, ze anatomicke vyzeraju v dekolte krajsie:) A urcite sa chod kuknut aj k Trskovi:) Citala som na neho dobre ohlasy:)