Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

atram

petula - neviem co je pre teba "mimo" po operacii, ci ide len o bolest ci o vratenie sa do bezneho zivota bez obmedzeni. Ja som mala priebeh celkom v pohode, najhorsie boli zhruba 3-4 dni, ale aj to len kvoli bolesti chrbata, to bola najhorsia bolest z celej op. No ale co sa tyka spania, robenia viacerych veci /ci domacnost, ci nakupy, ..../ som bola vyradena nadlhsie. Prsny sval sa nesmie namahat, cize nic tazke nedvihat, nenosit, nedvihat ruky nad hlavu, cize aj do hornych skriniek v kuchyni som mala problem. Takze zalezi, co planujes po tych dvoch tyzdnoch robit.

Nathania - kedze mas sirsi hrudnik, tak by som skor povedala tie 300, lebo ani to nie je zavratna velkost. A do zahranicia cestujes na ako dlho?

petula5

ahojte,
tak uz som vybavila aj sono prsnikov, uz mi chybaju len predpoperacne, to sa mam objednat az o tyzden.
Menzes stale nedorazil, takze mi je uplne jasne, ze buduci mesiac v case operacie este po menzesi nebudem..
este stastie, ze sme sa s gynekologom dohodli na liekoch proti laktacii, takze tym mi moze regulovat aj menzes. hurá
Ja mam na zotavenie len 2 tyzdne...
baby co ste uz po opke, prosiiiim napiste mi pooberacný stav. kolko po opke ste boli mimo? pomozete mi, dakujem
(budem mat impl. pod svalom)

nathania

Mam strach..co ak nastanu nejake komplikacie..?
Co mi odporucate..?Ak odidem prac.za hranice..a budem mat komplikacie,co potom?
Staci mi mesiac po opke na zotavenie?
Ano,bola som v Chirmed,v KE na konz.s d.Kacmar.,vcelku v pohode..,len On mi povedal,ze oper.pod prs. a ja som uvaz.,ci nieje lepsie v podpaz./kvoli jazve,nechcem,aby to bolo viditelne/,akurat viem,ze je to v podp.zlozitejsie..
Mozete mi poradit z vlastn.skusenosti?
Budem Vam velmi vdacna...Dakujem.

nathania

DAKUJEM UPRIMNE za Vase rady..
Ste velmi mile..
Mam vysku166,vahu60,obv.pod prs.80/niesom silnejsia,som stihla,len mam taku stavbu kosti a to sa neda zmenit../
Preto som teraz zmatena.ak jeden povie 300a druhy 240-270..
..a troska stresujem,lebo ma tlaci cas..
Este neviem,ale asi o mesiac cestujem pracovne za hranice..
Ak pojdem,mam mesiac na vsetko..,ak nie,tak mam viac casu na rozmyslenie..
Ano,citala som dost vela chvaly na d.Cerv./len to mam dalej a asi casovo nestihnem..On ma asi tak rychlo nevezme../
Prosim,ak mate predsa len contact na d.Cerv.,napiste mi..

kiarusenka

mne robili pred operaciu este upravu a to cez bradavku ajednu mam vacsiu o 1,5cm co je dost .... idem do chirmedu a dam si aj vacsie aj vysoky profil

atram

nathania - a aku mas vysku/vahu/obvod pod prsiami? lebo tych 240 je dost malo, ja mam obdobne a pri mierach 154/46/72 mi to spravilo dvojky, tak neviem aku mas ty predstavu

danculikXXX

Susana019

Ja som sa rozprávala s Dr. červeňom pred mojou opkou a hovoril, že robí aj v PP. Zaskakuje za kolegu, aspoň tak som to pochopila. Ale kde, ktorá klinika to neviem.

dominique

susana019 - Trska ti tiez asi navrhne anatomicke, tipujem...Ja zajtra poslem livke fotky, uz som ich nafotila, len nemam kabel pri sebe:( Tak potom uvidis:) Ty mas fotky v galerke. No a anatomicke ti navrhne asi preto, lebo uz mas svoj prirodzeny tvar prs taky:)Uvidis, ze ti tie anatomy tvoje prsia pekne vyplnia:( Mne by nemohol dat anatomicke, lebo som ani len naznak prs nemala:(((

natania - skus urcite sa pozriet do KE do chirmedu a potom do PP k cervenovi ako baby spominaju, v soboty tam operuje tusimze:) A nad tymi velkostami si nelam hlavu, odbornik to vie spravne odhadnut. Len ked mozem poradit, chod do maxima, co ti lekar navrhne. Fakt to nebude prehnane, to sa ti len zda. Silikonove trojky nie su ako normalne, takze sa toho neboj:)