Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

andree

Ahojte babenky.Uz dlhsie som nebola na tomto fore a vidim,ze pribudlo vela prsatic.Ja budem 17-teho jula sedem mesiacov od opky.Chcela som sa opytat niektorej z Vas ktora ste zhruba po opke ako ja ci Vas tiez pobolievaju prsniky.Mna treti tyzden boli pravy prsnik,taka zvlasna tupa bolest.Aj bradavka je na nom o 2 cm nizsie,prsnik je viditelne mensi.V podprsenke to nie je vidno,ale stve ma to.Volala som aj dr.Povedala mi,ze nech sa jej pridem ukazat.Bola velmi mila,ustretova.Sama mi navrhla,ze ak tak by sme mohli urobit aj reoperaciu.Kiarusenka,Tebe sa roztiahla len bradavka,ci Ti aj klesla?Nemas strach z druhej opky?

daphne

ahoj lauriik tak to je smutne ze pri tebe nebude nikto.ja som bola u dr.Cervena a musim povedat ze to po tej operacii urcite sama nezvladnes,ja som sa nebola schopna bez pomoci sestriciek ani napit.ja som vdacna svojmu priatelovi ktory ma tam doviezol a aj na druhy den vyzdvihol aj napriek tomu ze s tym velmi nesuhlasil.on je ten prvy tyzden dost zly urcite budes potrebovat so vsetkym pomoct.no kazda kocka to urcite preziva inak toto je len moja skusenost.radsej to niekomu povedz aby ti pri tom pomohol mozno aj rodicom,budes naozaj vdacna ked ti budu pomahat.moja mamicka s tym tiez nesuhlasila ale som dospela a bolo to moje rozhodnutie.proste som jej to oznamila a hotovo.aj ja som si to velmi lahko predstavovala,po tyzdni som musela znovu nastupit do prace a so slzami v ociach som chodila domov.bola som len u dr.Cervena a som velmi spokojna.posli fotky do galerky a mozes omrknut aj tie nase.tak drzim palce

ska38

Ahojte kocky, rozmyslam aj ja na OP prs, len neviem pri stihlej postave 174/58kg aky tvar a velkost.Dnes poslem Livke fotky,dufam ze mi poradite.Chystam sa ku Dr.Cerven v BB.Dakujem

lauriiik

Ahojte dievčatá!Tak aj ja sa k vám pridávam do diskusie pretože sa chystám tiež na operáciu.:)No som zúfalá,lebo vôbec neviem ku ktorému doktorovi mám ísť.Chcem si vybrať naozaj dobre.Nad operáciou rozmýšľam už viac ako rok.Za ten čas som stihla prečítať skoro celé fórum Omlazení.cz-čo sa týka plastických operácií pŕs.Na toto fórum som prišla len pred 2 týždňami a čítala som ho dozadu asi 70 strán.:)Viac som nestíhala.Musím povedať,že je to tu veľmi sympatické fórum a ste všetky veľmi,veľmi zlaté,že viete ochotne poradiť...Ja som ešte nebola na žiadnej konzultácii,ale chcela by som ísť na 1.konzultáciu k Dr.Červeňovi,kedže ho mám najbližšie.Na ďalšiu konzultáciu do Chirmedu a potom zvažujem aj Čechy u pána doktora Vřeského.Tak uvidím ako sa mi to podarí všetko obehať.Chcem to začať všetko vybavovať v auguste a potom sa musím čo najskôr rozhodnúť ku komu teda pôjdem.Operáciu by som rada stihla aspoň do konca októbra,alebo polovice novembra...Mám ale problém,lebo o opke sa nesmú dozvedieť moji rodičia do dňa kým sa vrátim z nemocnice domov.Oni by totiž s tým nesúhlasili a zbytočne ma stresovali pred tým.Ja som už ale rozhodnutá.Zatiaľ o tom vie len môj kámoš a nikomu inému zo svojich známych to nehodlám zatiaľ hovoriť.Tým by som sa vyhla prípadnému ohováraniu a tak..No inak ten kámoš je v zahraničí a tak mi nemôže nijak pomôcť.Na všetko budem sama.Teda po opke sa budem musieť sama dopraviť domov a nebude sa mať kto o mňa postarať.Myslíte,že to zvládnem všetko sama?Je nejaká šanca,že by si ma v nemocnici mohli nechať na dlhšie?Týždeň?Napr.u pána doktora Červeňa,alebo Chirmede?Som smutná,že nebudem mať v nikom oporu...:(Ako by ste to riešili vy?Budem vám vďačná za každú odpoveď...

susana019

mimina
tak super hned by som menila:))
podla mna neva ze si nachvilu odlozila tu naj sexi podprsenku:)
Ved myslim ze 4 tyzden je to celkom ok.
Tusim tu aj niekto pisal ze po 4 tyzdnov uz nenosi retro podprdu.

susana019

nathania
no ja by som to asi odlozila az ked sa vratis, neviem sice na ako dlho ides a baby aj vravia ze naj. cas na operacie je po lete:)
ja ked pojdem tak urcite az septem, oktober.
A neviem ci maju aj dr volne terminy a urcite maju aj oni nejake dovolenky.

mimimi

Ahojte baby, ja v utorok budem 4 tyzdne "po" a citim sa konečne ako žena :)

Bolest uz ziadna, dnes som uz bola nakupovat v obyčajnem podprde, nemala by som, viem, 6 tyzdnov, ale uz som to nemohla vydrzat! a nakupuje sa fantasticky, s novym dekoltom, jedna radost...

takze baby, nevahajte!
a Červeň is the best :)

atram

sya - posli svoje fotky na mail e.uhrinova@gmail.com /je to livaa/, napis jej pod akym nickom v diskusii vystupujes a ona potom tvoje foto prida do galerky a tebe posle pristupove hesla