Ahojky daphne.Ďakujem ti,že si mi napísala.Ja naozaj neviem ako by som to mala mame povedať.O otcovi ani nehovorím(jemu sa silikóny nepáčia,nadáva na to),ale on s nami nebýva,tak by mi aj tak nemohol veľmi pomáhať.Doteraz si pamätám ako raz dávnejšie dávali v správach,že na Slovensku zomrelo jedno 18 ročné dievča pri operácii pŕs a akurát sme to spolu s mamou pozerali.Vtedy mi vravela:No dúfam,že teba také niečo nenapadne!Chúďa dievča zomrelo kvôli takej sprostosti!...No vravela proste,že ak by som s tým za ňou prišla,že to chcem,tak ma roztrhne ako hada:)).Ona sa totiž o mňa bojí,že by sa mi mohlo dačo stať a silikóny považuje za rozmar,nepodstatnú a drahú vec.Jej sa to všetko veľmi ľahko hovorí,keďže celý život mala ukážkové prsia.A má ich aj doteraz perfektné v svojich 50tich rokoch.Nemá ich veľké,má dvojky,ale majú super tvar.Ja mám tiež menšie dvojky,ale narozdiel od nej ja mám bradavky dosť ďaleko od seba a jedno prso väčšie ako druhé a akoby toho nebolo dosť,tak jedno je trochu vyššie ako druhé.Má divný tvar.A to sa mi stalo po užívaní Decolenu!Nikomu ho neodporúčam!Už viac ako rok sa to vôbec nemení.Voľným okom to nieje až tak strašne vidieť,ale na fotkách je to hrozné.Až som bola prekvapená a zhrozená aké mám škaredé prsia keď som sa odfotila.Veď pošlem fotky Livke,tak uvidíš.Ale mama ma stále presviedča,že ich mám pekné.No to "iste"!Ja som tiež dospelá.Mám 23.Ale ešte s ňou bývam.Ale ona to nepochopí,že mám z toho komplexy.No asi to teda spravím tak,že pôjdem na opku k Červeňovi,lebo to mám k nemu najbližšie,odvoz vyriešim taxíkom a domov sa dovalím už s hotovou vecou.Inak to nevidím.Keby som to oznámila mame,kde idem a na čo,tak by ma doma asi vymkla a nikde nepustila.:))Ale nie.:))Neviem možno by mi rovno odtrhla hlavu:)).Budem dúfať,že aj keď bude potom určite strašne zúriť,tak mi pomôže.Inak takže myslíš,že by si ma v Novamede nemohli nechať týždeň?Ty si išla hneď na druhý deň domov?A môžem sa ťa ešte opýtať,dáva pán Dr.červeň drény?