Ahojte baby
bože SKA38 tak teraz si ma po hodine vážneho čítania z chuti rozosmiala s tým chrbátom ... :) ale veď to nemôže byť až také zlé !!!!
Ja som iba chela že gratulujem všetkým po, a držím palce všetkým pred!!! A verím , že to všetky zvládnete.
Ja som 11 týždňov po a mám pocit že tie moje didi od Dr. Červeňa sa stále menia a stále viac vyzerajú prirodzene, nie sú zatiaľ až tak prei sebe ako písala dominique, snáď sa unormálnia a presunú :) ale som veľmi spokojná! Nemenila by som nič ani nepresúvala.. po ďeťoch mám 28 deti by som pomaly rada ale rozhodnutá som bola pred tak či tak, tiež som cítila , že teraz je ten správny čas po mnohých stránkach.
Dnes som poslala foto Livke takže si možete foto porovnať... a tiež ako baby spomínajú mám jedenen cicík málinko nižšie ale potvorák je prirodzenejší ako ten vypuklý vedľa..
Každý deň sa utešujem že mám stále pred sebou necelý rok do konečného tvaru a že je to asi prirodzené a nakoniec to bude aj tak úplne inak.
V podprde sú podľa mňa krásne,keď sa vídím bez.. prijala by som aj 350, ale potom si poviem , že vymýšlam..
Baby čo váhate s veľkosťou určite na maximum !!
Tiež doporučujem BB a dr. Červeňa!!
Ja som v zahraničí a cestovala som sem domov po 3 týždňoch zvládla som presuny aj kufre... s menšou pomocou, tak sa nebojte..zotavovať sa budete rýchlo!!
Retro som nosila ako všetky z BB iba do 3 týždňov, potom už normálne podprdy s kosticami .. a na noc do 6 týždňov a ešte kde tu .. ale neviem či to ešte pomáha, lebo ako baby písali keď to ráno rozopnem vyzerajú v klude pri sebe a rovnaké a neskôr sa prirodzene dajú do tvaru ktorý som už opísala.
Inak som tačala nosiť push up.. 2 .. a možno to prekvapí ale myslím že to pomáha tomu ľavému prsníku , lebo ho to tlačí na úroveň pravého...
neviem čo ešte napísať, pýtajte sa ak Vás niečo zaujíma, ale určite prelistujte stránky tak 40 dozadu :).
keď som sa pripojila na toto fórum listovala som od zadu a bolo to super.. veľa vecí začalo dávať zmysel a súvislosti..
tak papa