Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ivja

lauriik
až teraz som si pozerala tvoje foto v galérke. Rozmysli si to dobre, máš krásne prsia, krásny tvar.Súhlasím s tvojou maminou- ani ja by som ti to nedovolila.V tvojom prípade je to zbytočná bolesť, zbytočný zásah do organizmu a zbytočne vyhodené peniaze.čau

andulka33

lauriiik

Myslím že ťa s tou maminou chápem, ale určite budeš pomoc a podporu potrebovať, tak si naozaj premysli ako to technicky zvládneš!!
Ja som sa napríklad na druhý deň obliekala sama, ale každá z nás to prežíva inak a tú pomoc budeš hlavne potrebovať keď dorazíš domov, keby si aj hneď zvládla prevoz taxíkom, budeš potrebovať pomoc pri pohyboch z ľahu do sedu a tak,pri prezliekaní, hlavne ak sa budeš snažiť rvať do trička ... snaž sa mať veci na zips.. to uľahčí veľa.. cez hlavu nedáš sama nič prvé dni.. celý mesiac sa nevyspíš, a budeš rada keď budeš mať všetko po ruke prvé dni aby si nemusela hore dole...mne napr. vyhovovalo chodiť po dome a motať sa a nie sedieť a ležať lebo som inak stuhla. a ver , že aj najľahšie bežné pohyby sú námaha... prachticky ja som sa snažila už na druhý deň presúvať.. rýchlo sa ale unavíš.. tak to netreba preháňať.. a iné baby boli radi ked mohli ležať..lebo ich každý pohyb prvé 3-4 dni bolel.. naozaj je to ťažko odhadnúť ako to bude po u teba..V každom prípade sa ale nespoliehaj na seba!! Budeš to celé aj psychicky ťažšie zvládať ak to bude všetko iba na tebe..a musí pri tebe niekto myslím tých 24hodín byť.. kvôli bezpečnosti...Mamina to strávi, akokoľvek to zorganizuješ a na koniec bude stáť pri tebe ako každá mamina, otázne je ako a kedy ju postavíš pred hotovú vec..

Držím palce!!!

A keď si sa už rozhodla myslím že ak si vyberieš BB, dr. Červeň ti urobí krásny tvar, ty máš ten tvar krásny už teraz!! Aj bohatý základ na imploše.. tak typujem že ti doporučí tak 300ml viac asi nie , keď že na veľké sme ho všetky museli presviedčať!!!

andulka33

A ešte by the way.. baby vy ste tu všetky za modelky.. pri tých rozmeroch ..
ja teda meriam iba 164 a vážim 57 a to ma momentálne považujú za štíhlu :) to sa ale pri Vás tak necítim ..

Ja som mala pred.. niečo medzi A a B... teraz mam plné C... fotky v galerke, Dr. Červeň mi dával 325 okrúhle cez pazuchu pod sval, a bolo to jednoduchšie ako z dola, aj sa to rýchlo hojilo a jazva sa mi vôbec nenamáha a skoro mi ju nie je vidieť!!! Do roka tam isto už nebude..
350 sme zamietli kvôli mojej výške.. keďže som malé pivo... vyzeralo by to vraj smiešne.. ale možno ani nie :)asi tak akurát.. kto vie.. Ale teda ešte raz..prirodzene to vyzerá aj teraz!

susana019

lauriiik plne suhlasim s dominque ze mas krasne prsia aj teraz, keby mam take prsia ako ty tak urcite nad operaciou teraz nerozmyslam. Normalne by som sa opalovala aj hore bez. Napr pred tym ako som mala deti som mala male ale pevnejsie prsia a nehambila som sa aj opalovat hore bez.
No mozno mas z toho ze mas mensie prsia nejake komplexy ale verim tomu ze kazdy chlap by ti povedal ze mas kraaaasne prsia.

A ked sa nakoniec rozhodnes aj tak podstupit operaciu tak to urcite povedz mamine, bude sa hnevat ale uvidis aj tak bude nakoniec tvojou najvacsiou oporou:)))

andulka33

Ahojte baby

bože SKA38 tak teraz si ma po hodine vážneho čítania z chuti rozosmiala s tým chrbátom ... :) ale veď to nemôže byť až také zlé !!!!

Ja som iba chela že gratulujem všetkým po, a držím palce všetkým pred!!! A verím , že to všetky zvládnete.
Ja som 11 týždňov po a mám pocit že tie moje didi od Dr. Červeňa sa stále menia a stále viac vyzerajú prirodzene, nie sú zatiaľ až tak prei sebe ako písala dominique, snáď sa unormálnia a presunú :) ale som veľmi spokojná! Nemenila by som nič ani nepresúvala.. po ďeťoch mám 28 deti by som pomaly rada ale rozhodnutá som bola pred tak či tak, tiež som cítila , že teraz je ten správny čas po mnohých stránkach.

Dnes som poslala foto Livke takže si možete foto porovnať... a tiež ako baby spomínajú mám jedenen cicík málinko nižšie ale potvorák je prirodzenejší ako ten vypuklý vedľa..
Každý deň sa utešujem že mám stále pred sebou necelý rok do konečného tvaru a že je to asi prirodzené a nakoniec to bude aj tak úplne inak.

V podprde sú podľa mňa krásne,keď sa vídím bez.. prijala by som aj 350, ale potom si poviem , že vymýšlam..

Baby čo váhate s veľkosťou určite na maximum !!
Tiež doporučujem BB a dr. Červeňa!!
Ja som v zahraničí a cestovala som sem domov po 3 týždňoch zvládla som presuny aj kufre... s menšou pomocou, tak sa nebojte..zotavovať sa budete rýchlo!!

Retro som nosila ako všetky z BB iba do 3 týždňov, potom už normálne podprdy s kosticami .. a na noc do 6 týždňov a ešte kde tu .. ale neviem či to ešte pomáha, lebo ako baby písali keď to ráno rozopnem vyzerajú v klude pri sebe a rovnaké a neskôr sa prirodzene dajú do tvaru ktorý som už opísala.
Inak som tačala nosiť push up.. 2 .. a možno to prekvapí ale myslím že to pomáha tomu ľavému prsníku , lebo ho to tlačí na úroveň pravého...

neviem čo ešte napísať, pýtajte sa ak Vás niečo zaujíma, ale určite prelistujte stránky tak 40 dozadu :).

keď som sa pripojila na toto fórum listovala som od zadu a bolo to super.. veľa vecí začalo dávať zmysel a súvislosti..

tak papa

ska38

dominique,
vyska174cm/58kg.....chcem primerane k postave.Aby vyzerali co najprirodzenejsie.Nechcem vyzerat ako Pamela A. a na plazi ich zakryvat!

ivja

dominique
operoval ma dr.Dráč, kedysi,ešte keď sme boli ČSSR... mi robil odstávajúce uši, tie mi urobil super- preto som si ho znovu vybrala.Zrejme mu takéto op. vtedy išli lepšie, lebo pri mojich prsiach sa mu to nepodarilo.Na konzultácii síce vtedy pôsobil ako superman, čo zjedol všetky skúsenosti sveta...Kontraktúra sa mi urobila, lebo mi urobil malý priestor pre implantát.Dokonca ma aj zle odmeral, lebo som mala a aj mám,jednu jazvu o 2cm vyššie, ako druhú.Kvôli tomu mi teraz dr. robil prsníky cez dvorce...
Počítače sa ešte vtedy len rozbiehali,takže moje informácie boli veľmi chabé , nevedela som o tom skoro nič, iba čo bolo v nejakých časopisoch.Ten tvrdší a potom tvrdý prsník som mala ani neviem odkedy.Posledných 8 rokov?Možno.Teraz mi dr.pri tejto reoperácii uvoľnil , rozstrihal ten tvrdý obal- kapsulu a povedal, že sa mi bude prsník preto aj dlhšiu dobu upravovať.Teraz som maxi spokojná,hlavne,po roku pôjdem potom na kontrolu. Ten predtým mi povedal, dovidenia o desať rokov.....
Idem spať,v mojom veku už je spánok na krásu...pa

ska38

dominique

Ahojte kocky,
bomby nie, ale priemer, aby som pred zrkadlom konecne pochopila, ze sa nepozeram na chrbat.proste zlata stredna cesta, idem pozriet fotecky...

dominique

ivja - ja mam 20 rokov a som neskutocne stastna, ze som si svoj sen splnila uz teraz:) deti tak skoro neplanujem a nechcem dovtedy cakat, ci sa zmenia aj bez skalpela. Ja som mala uplne nulky a dost ma to deprimovalo a neviem si predstavit, ze by som tak chodila po svete este 10 rokov, kym pridu deti:-D
Ale spät k tebe...Ake implantaty ti dal prvy krat? A kto ta operoval? A vie sa, preco vznikla ta kontraktura pri tebe?

dominique

lauriik - naozaj si na toho niekoho zavolaj, aj ked si polezis v novamede par dni, budes urcite potrebovat doma pomoc. Napriklad nemozes zdvihat ruky prilis vysoko, frajer mi vzdy pomahal davat tricko dole, alebo mi mama umyla vlasy. Vies, ja mam sice priatela, ktory je uzasne starostlivy, ale maminka je maminka, ta ti ponukne vzdy najlepsiu opateru, nech sa deje cokolvek. Nemusis mat okolo seba milion ludi, ci uz kamosky, alebo frajera, mama je fakt mama a ked s nou byvas, tak jej to musis povedat a urcite ti ochotne pomoze. Ona to urcite pochopi, aj ked sa bude o teba bat.
Ak chces vyslovene dreny, tak sa ho na to spytaj a nehanbi sa ich vypytat. Ak ti to odmietne a budes na tom trvat, tak chod k Trskovi, ten viem, ze ich dava.
Ja som vsak bola u Cervena a nijake dreny mi nechybali, starostlivost sestriciek je tam na vysokej urovni, myslim, ze sa nemas coho bat, aj keby ti dreny nedal. Odkial si inak?
Ja si inak myslim, ze mas pekne prirodzene prsia:) Kebyze mam pred opkou tvoje prsia, tak na ziadnu opku asi ani nejdem:)

andree - drzim palce, snad to nebude ta kontraktura:) Daj urcite vediet.

ivja - ty si mala kapsularnu kontrakturu? A ake boli priznaky? Kedy sa ti ta kontraktura objavila? A ako sa jej da zbavit? Zbavila si sa toho vobec?
v kazdom pripade dufam, ze si uz ok:)

ska38 - a ake mas predstavy? Chces bomby, alebo nieco decentne?

mimimi - gratulujem, posli fotky, uz sme zvedave:)))