Júúú dievčatá vy ste ale zlaté,že mi píšete.:)Ďakujem vám.Už som stihla kompletne vypozerať celú galérku s fotkami.:)Je úplne super!Ani som nespala,čo ma to tak chytilo:)).Už som tými prsiami absolútne posadnutá.:))
IVJA-verím ti,že po takých problémoch ako si mala,si teraz"happy".Máš prsia spravené krásne a budú čím ďalej krajšie.Ďakujem za názor,čo si mi poslala.No ja si práve myslím,že tie prsia sa mi zmenia aj bez skalpela,ale bohužiaľ už len k horšiemu.A už teraz to nie je výhra.Chcem totiž čo-to schudnúť.To mi prsia iste nevylepší a taktiež,keď odkojím svoje budúce dieťa/deti(hádam)tak to bude určite ešte o 100%horšie...Prsia sa mi sami od seba nevylepšia...Som smutná z tej predstavy...
DOMINIQUE-no,ak mi vykúzli pán dr.Červeň také úžasné prsia ako tebe aj bez drénov tak na ne kašlem a ani ich nespomeniem.:)Keď som sa tak dívala na tú skvostnú prácu,čo odviedol,tak teda ten chlap asi predsa len vie,čo robí...Ináč díkes za kompliment,no mne teda ale moje prsia nepripadajú zrovna pekné.:(A ja som z BB...:)
SUSANA019-opäť ďakujem za kompliment,si zlatá...Ja už normálne ani toľko chvály neunesiem:)).Ináč hore bez si to na pláži nechcem ani len predstaviť.To by som nezvládla.Asi by som sa prepadla pod najčernejšiu zem od hanby...
ANDULKA33-to s tým oblečením na zips je dobrý nápad ;).Dík za tip.No a inak už podstivo posilujem brušné svaly,aby som sa vládala dvíhať.:)A hej,počula som,že po operácii je dobré sa čím skôr hýbať,teda vstať a trošku sa poprechádzať-podľa toho čo telo dovolí.To aj ja sa budem snažiť čím skôr hrabať z postele...Na mamu si musím vymyslieť nejakú taktiku a nenápadne jej začnem naznačovať,čo mám v pláne a uvidím ako bude reagovať.Podľa toho sa rozhodnem,či jej to poviem pred operáciou,alebo jej budem volať už len z Novamedu po zákroku.:)No myslím,že jej budem asi volať.:))Nóó a implantáty si pre seba predstavujem asi nejaké 325ml a 350ml na vyrovnanie tej asymetrie.Uvidím,čo mi doktor na to povie...Inak aj ja mám 57kilo ako ty a o trošku viac meriam-168,tak sme skoro rovnako veľké:).A videla som aj tvoje fotky a máš krááásne prsia!Ale mala si veľmi dobrý základ,tak z toho zlé prsia nemohli výsť ;).