Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sya

daphne mas krasne kozenky... aj ja som uz moje poslala, tak potom pozri ked tam uz budu... mam presne ako ty aj dr. ten isty... no len mne sa moje zdaju take nerovnake trosku...:( ako dlho si po opke???

daphne

lauriiik mas krasne prsicka a postavu perfekt.ja celim vzdy tej istej otazke ci nemam problem so stravovanim.ale mojich 42kg mam takmer uz od skoly.keby si vedela kolko toho zjem a stale nepriberam.skusala som uz vsetko na pribratie ale to je proste genetika.a tie tvoje prsia nemaju ziadnu chybu,myslim ze taku malu asymetriu mame asi vsetky.ale ak sa pre tie implantaty rozhodnes budu urcite krasne.pa pa

susana019

lauriiik no pozerala som sa uste raz, pas a boky mas super uuuuplna parada:) no a hrube ruky? kde ? no nic ja ta presviedcat nemusim, ale urcite keby mas pri sebe muza teda nejakeho priatela tak nechape ze co ti vadi na postave. A preco chudnut? Ved mozno staci spevnit, ked uz a prsia ked budes cvicit by sa ti nemuseli zmensit ked budes normalne jest a cvicit tak urcite nie.
No ja mam 163cm a vahu 51 a poviem ti nevadilo by mi mat vahu 57 keby mam 168cm.

No ale ako vraveli baby, moja mama tiez nesuhlasi, tak ako napr nebola stotožnená s mojim skorým tehotenstvom, prve dietata som porodila v 20 a dodnes je mojou najvacsiou oporou, a ked som chcela ist na interupciu pri druhom povedala ze je to moje rozhodnutie. Ale ona bola ta co mi v ten den rano pred odchodom povedala ze ci si to nerozmyslím a som stastna mam dve krasne deti a hlavne vdaka nej:)
Takze neboj ked uz teda pojdes, urcite este ostaneš prekvapená ako sa o teba postará a bude ti nakoniec neuveriteľnou podporou :)

ketrin11

ahojte babenky, ale ste sa rozpisali, hihi:))
lauriiik, mas pekne prsia, este by som si to na tvojom mieste rozmyslela.
Ale ak pojdes, tak to urcite povedz aspon mamine. Ja uz sice byvam sama a nasi su dost prisny a konzervativny, ale toto som im povedala, lebo muz mi chdi na sluzobky a s malym by som to nezvladla. Frflali ako draci, ale ked som prisla po opke k nim, velmi mi pomohli. Dokonca som u nich bola az tri tyzdne a celkom som si to ich obskakovanie uzila, hihi. Myslim, ze aj tvoja mamina bude frflat len predtym a ked uz to budes mat za sebou tak ti pomoze, ved co uz s nami.
Co sa tyka tých drenov, ja som sa na to Cervena pytala a povedal, ze to nie je taky velky zákrok, aby povazoval za dolezite ich pouzit. Ja som napriklad nemala skoro ziadny opuch ani modriny..

lauriiik

susana019

No úprimne sa priznám,že som v šoku.V živote by ma nenapadlo,že by mi tu niektorá z vás odporúčala sa na tú operáciu vykašľať...Teraz už nerobím nič iné,len sa obzerám v zrkadle a čoraz viac špekulujem.:)Už mám z toho normálne"kockatú hlavu":).Som maniak!:))

Ja zrazu nemám slov,nechápem...Som zaskočená tým,čo si mi napísala,-že ti moje prsia neprídu odlišné??,čo mi vadí na mojej postave??,že vychrdnuté baby nie sú v móde a tá veta:"ked je niekto dokonaly tak rozmysla co by este zdokonalil"???Veď z tých mojich fotiek v galérii moc nezistíš akú mám postavu...Ale ak si ma chcela povzbudiť,že tie prsia ešte nemám také strašné,tak naozaj ďakujem.:)Si milá.:)
Mne však moje prsia prídu dosť rozdielne,preto chcem ísť na plastiku.Na mojej postave mi vadí strašne veľa vecí.Napr.hrubé ruky,široký pás,faldy na bokoch,malé prsia a keby som mala pokračovať,tak to všetko vypisujem do zajtra:))...No vychrtnutosť v móde nie je,ale štíhle baby s pevným telom áno.A to pevné telo mi naozaj chýba.Preto sa snažím v poslednej dobe cvičiť a popri tom chudnúť.Zatiaľ to pomaly,ale iste ide.Mojim cieľom je schudnúť ešte tak 3-4kg,čo sa mi škaredo odrazí na prsiach,keďže z tých sa mi tuk stráca pri schudnutí ako prvý.No a dokonalá sa cítiť nebudem nikdy,ja vravím,že vždy sa dá niečo zlepšovať...Stačilo by mi cítiť sa aspoň trošku spokojná.;)Taký je môj cieľ.

susana019

lauriiik a mam otazku preco si nespokojna s postavou???
ako mozem ti povedat ze moj priatel ale aj ja by som dala hoci co za to aby som trochu pribrala a mala by som taku postavu ako ty. Este nevies o tom ze voooobec nie su v mode vychrdnute baby? Ako naozaj.
Super postava a aj prsia. Podla mna neni o com.
A teraz nie v zlom ale asi ked je niekto dokonaly tak rozmysla co by este zdokonalil :)))

susana019

lauriiik
no myslim, ze vsetky baby sa zhodneme ze mas pekne prsia a vooobec mi nepridu ze su nejak odlisne to by som asi musela dlho studovat :) aby som nejaky rozdiel nasla.
No a mozno po detoch ti ostanu vacsie bez toho aby si nejaku op potrebovala. napr moja sestra po porode nejako nemohla malu kojit sice sa snazila ale mala sa nevedela prisat tak jej tie prsia ostali aj velke a pevne.

Ja som si pozerala vcera stare foto este ked som nemala deti a mala som ich male a pevne nieco take ako ty a vtedy by som nemenila za vacsie no ale teraz :(((
No ale ak sa do toho das drzim palce :)

lauriiik

ANDREE-Jéjda,až teraz som si všimla tvoj príspevok pre mňa.

ANDREE,IVJA-to myslíte vážne čo píšete?Veď ale jeden prsník mám vyššie ako druhý,sú nerovnakej veľkosti a teda ani tvar nie je podľa mňa pekný.Neviem si to vybiť z hlavy.Mám z toho komplexy.Vždy som bola na všetko dosť náročná a hlavne na seba.Mám možnosť to teraz napraviť operáciou a tá možnosť ma strašne láka...

V každom prípade vám ale ďakujem za pochvalu...

lauriiik

Júúú dievčatá vy ste ale zlaté,že mi píšete.:)Ďakujem vám.Už som stihla kompletne vypozerať celú galérku s fotkami.:)Je úplne super!Ani som nespala,čo ma to tak chytilo:)).Už som tými prsiami absolútne posadnutá.:))

IVJA-verím ti,že po takých problémoch ako si mala,si teraz"happy".Máš prsia spravené krásne a budú čím ďalej krajšie.Ďakujem za názor,čo si mi poslala.No ja si práve myslím,že tie prsia sa mi zmenia aj bez skalpela,ale bohužiaľ už len k horšiemu.A už teraz to nie je výhra.Chcem totiž čo-to schudnúť.To mi prsia iste nevylepší a taktiež,keď odkojím svoje budúce dieťa/deti(hádam)tak to bude určite ešte o 100%horšie...Prsia sa mi sami od seba nevylepšia...Som smutná z tej predstavy...

DOMINIQUE-no,ak mi vykúzli pán dr.Červeň také úžasné prsia ako tebe aj bez drénov tak na ne kašlem a ani ich nespomeniem.:)Keď som sa tak dívala na tú skvostnú prácu,čo odviedol,tak teda ten chlap asi predsa len vie,čo robí...Ináč díkes za kompliment,no mne teda ale moje prsia nepripadajú zrovna pekné.:(A ja som z BB...:)

SUSANA019-opäť ďakujem za kompliment,si zlatá...Ja už normálne ani toľko chvály neunesiem:)).Ináč hore bez si to na pláži nechcem ani len predstaviť.To by som nezvládla.Asi by som sa prepadla pod najčernejšiu zem od hanby...

ANDULKA33-to s tým oblečením na zips je dobrý nápad ;).Dík za tip.No a inak už podstivo posilujem brušné svaly,aby som sa vládala dvíhať.:)A hej,počula som,že po operácii je dobré sa čím skôr hýbať,teda vstať a trošku sa poprechádzať-podľa toho čo telo dovolí.To aj ja sa budem snažiť čím skôr hrabať z postele...Na mamu si musím vymyslieť nejakú taktiku a nenápadne jej začnem naznačovať,čo mám v pláne a uvidím ako bude reagovať.Podľa toho sa rozhodnem,či jej to poviem pred operáciou,alebo jej budem volať už len z Novamedu po zákroku.:)No myslím,že jej budem asi volať.:))Nóó a implantáty si pre seba predstavujem asi nejaké 325ml a 350ml na vyrovnanie tej asymetrie.Uvidím,čo mi doktor na to povie...Inak aj ja mám 57kilo ako ty a o trošku viac meriam-168,tak sme skoro rovnako veľké:).A videla som aj tvoje fotky a máš krááásne prsia!Ale mala si veľmi dobrý základ,tak z toho zlé prsia nemohli výsť ;).

andree

Lauriik,moja pekna.Musim aj ja uznat,ze mas velmi pekne prirodzene prsia.Urcite byt Tebou tak na tu opku nejdem.Ver mi,ze v kazdom veku chce zena dobre vyzerat.Radsej pockaj a potom po detoch ak bude nieco trebat "riesit",tak chod do toho.Moja dcera "tazka pubertacka",ktora je neskutocne kriticka na vzhlad inych mi povedala,ze nech neblbnes.Ze mas pekne prsia.Ale aj tak je to cele na Tebe.Drz sa.