ketrin11
Ďakujem krásne,že aj ty píšeš...Sa to tu riadne rozbieha.:)Ani som len nedúfala,že mi toľké napíšete...No s tou mamčou mám najväčší problém.Ja sa jej bojím ako čert križa!:)Nie bolesti,nie prípadných komplikácií,aj prachy sú mi fuk,len ona nie.Ona je dosť nervák a viem,že by len nefrflala,ale rovno kričala.Dakedy sa pozastavujem nad tým,či tie nové prsia vôbec budú stáť za toľko výčitiek,čo sa od nej napočúvam.:))Dosť sa kvôli tomu trápim.Inak musím sa pred tebou pokloniť,aj pred dr.Červeňom,lebo ty máš jedny z najkrajších pŕs,aké som kedy videla,tak také mať,to by bol raj,to chodím všade hore bez:)).No ale aj pred operáciou si ich mala krásne a mali super tvar.Kľudne by som hneď menila teraz svoje aj za tie tvoje menšie,čo si mala pred opkou.:)Musíš byť veľmi spokojná,že?
susana019
No kiež by si mala pravdu a mama by ma nakoniec podporila.No veď všetko ešte raz poriadne zvážim,potom sa rozhodnem,čo spravím.Musím ísť na nejakú konzultáciu s doktorom,čím skôr a aj to,čo mi on povie určite dosť ovplyvní moje rozhodnutie...Inak pre obraz moje miery-cez boky 89cm,cez ten náznak pásu:)mám73cm!tesne pod prsiami 76cm a cez prsia 89cm-to preto,že mám široký hrudník.Tak som ako taký neforemný valec.-Teda žiadne výraznejšie krivky.No,ako ropovod.:))