Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ska38

Ahoj Lauriiik,

dakujem za odpoved.Myslis, ze 350 je OK....Bojim, ze velke a kazdy si vsimne, ze mam silikon.Len mam obavy ak pojdem na dovolenku k moru, chlapi budu slintat, a to mojim zamerom nie je.Ako som uz pisala chcem konecne pred zrkadlom vidiet zensky hrudnik a nie rozmyslat,ci sa pozeram na chrbat alebo uz na dekolt.....
Na december som chcela ja sama,kvoli casovej zaneprazdnenosti.pa

lauriiik

Stebielko

Podľa všetkého tu fakt žiadne také dievča nie je,čo by bolo na to celé samo.No ja si myslím,že predsa aj doktori musia rátať s tým,že aj takú pacientku predsa môžu mať,čo nemá k dispozícii pomoc a v najhoršom by si mohla zostať v nemocnici.Aj ja by som chcela po operácii zostať pár dní v nemocnici,až kým nebudem z najhoršieho"vonku".Kedy sa chystáš na operáciu?

ska38

No ja si myslím,že čo ti dr.navrhol,navrhol absolútne dobre.Pri tvojej výške to bude tak akurát.Menšie by som si na tvojom mieste nedávala.Máš výborný základ,určite budú krásne...Podľa toho,čo som videla na druhých babách stopro.Neboj.A to fakt máš operáciu až v decembri?To si ty tak chcela,alebo už nemá voľné skoršie termíny???

sya

Prsena máš úžasné.Také mať a som šťastná.Závidím-ale v dobrom!:)

cica666

sya, tiez som si pozrela tvoje fotky a mas ich pekneeee. Ale ja som teda nic nepostrehla, ze by si ich mala nejak vyditelne ine.

susana019

sya no pozrela som foto ak si mala namysli bradavky tak ten rozdiel je tam minimálny a to ma urcite viac zien, ved aj ja.
Ale prsia kraaasne :)

sya

ahojte dievcata... pozreli by ste na moje fotky a uprimne prosim povedali ako sa vam pacia a ci velmi vidno, ze niesu uplne rovnake??? dakujem...

ska38

Ahojte kocky,
Ketrin 11,
mas krasne prsia,
dr.Cerven mi navrhol tiez 350ml ale na moju postavu je to podla mna vela 174/58,povedal,ze som vysoka a mam zaklad dobry.....Ze menej urcite nie!Ale ako citam toto uzasne forum, skor tu kocky pisete, ze ste este mohli ist do vacsich...tak stale premyslam...Skuste poradit.Operaciu mam v decembri, tak casu dost.Dakujem vsetkym za vyjadrenia

Livaa
Dakujem za rychle poskytnutie hesla.

zatial pa

Stebielko

Baby,
keď to tu tak čítam, tak dostávam strach...tiež som na to všetko sama...žijem sama, nemám priateľa a ani kamarátku, ktorá by mala čas sa mi venovať po op...stále som si myslela, že to zvládnem...bolesti sa nebojím, ale všetky tu píšete, že sama to nedokážem..tak teraz neviem...toto by mala byť tá jediná prekážka v splnení si celoživotného sna...naozaj tu nie je žiadna kočka, ktorá by tým prešla od začiatku až do konca bez cudzej pomoci?...úplne sama...:(((neplašte ma

lauriiik

daphne

No tak napríklad ty si mala pred operáciou(po operácii ani nehovoriac)oveľa krajšie prsia ako mám ja a predsi si išla do toho zväčšenia...A myslím si,že si spravila veľmi dobre,lebo si tým nič nepokazila a o tvojich prsiach sa dá hovoriť,že sú dokonalé,teda presne mne sa také páčia a po takých nejakých túžim.Samozrejme,ak si dám teda spraviť tie silikóny,tak som si takmer úplne istá,že nebudú také pekné ako tvoje a pekné ako tu má veľa ďalších dievčat.Žiaľ Bohu.Nemám na to taký pekný a súmerný základ.Achjo.No ak sa na to dám,tak dúfam,že sa doktorovi podarí aspoň zrovnať tú asymetriu a bradavky nebudem mať ďaleko od seba...

lauriiik

ketrin11

Ďakujem krásne,že aj ty píšeš...Sa to tu riadne rozbieha.:)Ani som len nedúfala,že mi toľké napíšete...No s tou mamčou mám najväčší problém.Ja sa jej bojím ako čert križa!:)Nie bolesti,nie prípadných komplikácií,aj prachy sú mi fuk,len ona nie.Ona je dosť nervák a viem,že by len nefrflala,ale rovno kričala.Dakedy sa pozastavujem nad tým,či tie nové prsia vôbec budú stáť za toľko výčitiek,čo sa od nej napočúvam.:))Dosť sa kvôli tomu trápim.Inak musím sa pred tebou pokloniť,aj pred dr.Červeňom,lebo ty máš jedny z najkrajších pŕs,aké som kedy videla,tak také mať,to by bol raj,to chodím všade hore bez:)).No ale aj pred operáciou si ich mala krásne a mali super tvar.Kľudne by som hneď menila teraz svoje aj za tie tvoje menšie,čo si mala pred opkou.:)Musíš byť veľmi spokojná,že?

susana019

No kiež by si mala pravdu a mama by ma nakoniec podporila.No veď všetko ešte raz poriadne zvážim,potom sa rozhodnem,čo spravím.Musím ísť na nejakú konzultáciu s doktorom,čím skôr a aj to,čo mi on povie určite dosť ovplyvní moje rozhodnutie...Inak pre obraz moje miery-cez boky 89cm,cez ten náznak pásu:)mám73cm!tesne pod prsiami 76cm a cez prsia 89cm-to preto,že mám široký hrudník.Tak som ako taký neforemný valec.-Teda žiadne výraznejšie krivky.No,ako ropovod.:))