Lauriiik! A vlastne aj Stebielko!!
Čítam, čítam a nedá mi nezapojiť sa a podeliť sa s tebou o moje osobné skúsenosti! ja som dnes 3 týždne po op tiež BB. Či to všetko zvládneš sama? Ja po prežitom, by som si trúfla aj povedať, že áno. Ja som potrebovala pomoc iba s odvozom domov a otváraním dverí na aute, ale to som zvládala aj nohami!V nemocnoci sa o teba prefektne postarajú, ak budeš potrebovať a si môžeš predĺžiť pobyt, sestričky ti pomôžu oblicť ťa, ale k tomu taxíku neviem.Doma sa dáš do pyžama (košela na zapínanie vpredu bez nohavičiek), nadopuješ sa tabletkami a čakáš. Jesť ti moc chutiť nebude, ked tak niečo malé. Prvé 3 dni sú najhoršie, potom sa to už dá zvládnuť. Všetk síce opatrne a pomaly, ale dá sa. Zuby umývať s kefkou na baterky, sprchovať sa aj tak celá ešte 10 dní nemôžeš, iba tak odspodu všelijako umývať. Celých 10 dní som bola iba v pyžame, alebo len v teplákoch (voľných) čo sa ľahko obliekajú. najhoršie to je pri vstávaní z postele! A to cítim ešte aj dnes! A to ti môžem povedať, že cvičím celý život ale svalovicu na bruchu som mala riadnu! Ale zvládala som to aj sama! Sem tam mi pomohol manžel, ale ten aj tak celé dni nebol doma, tak som si musela pomôcť sama. Nakúp si lieky proti bolesti, mne najviac zaberal Flector (ten prášok) a niečo na spanie (prvé 2 noci doma som si dala potom už nič).
Odhovárať ťa nebudem, viem čo to je, ak máš pocit že niečo nie je také aké by si si to predstavovala. Ty máš z toho halušky, ale nik iný to nevidí iba ty! A vidíš tie nedokonalosti stále, lebo sa na ne zameriavaš! Pritom v skutočnosti to vobec nie je také zlé, ako si myslíš! To určite! To je dobré, že cvicíš, že o seba dbáš, však tak to má byť! Súhlasím s tebou!
No ale tej mameto budeš musieť určite ovedať, ak s ňou bývaš! A chceš počúvať tie výčitky potom, keď ti bude najhoršie!
Takže tak, to sú moje skúsenosti. Drž sa! A rozhoduj!
SKA38!
určite väčšie ako 350! Ja meriam 166 a váha 55 a mám 400 a sú tak v pohode. A to som doktora ani nemusela prehovárať!
Mala som pôvodne 350. Tam je iba milimetrový rozdiel vo veľkosti ,šírka a výška imploša, výška profilu je tá istá - teda pri anatomických vsoký profil
Pofotím a pošlem foto!
ČAUTE!!!!