Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

janka23

stebielko, preco si sa rozhodla pre Dr. Cervena? aj ja sa chystam na plasticku operaciu ale na neho som pocula aj velmi vela staznosti. A pokial viem, on vklada implantat len pod pazuchami a nie spodkom cez ryhu. Cez pazuchy by som si to nedala, zostavaju vraj dost skarede jazvy aj sa to vraj horsie hoji. Mam kamarata plastickeho chirurga, tak preto som taka mudra :-D

janka23

stebielko, preco si sa rozhodla pre Dr. Cervena? aj ja sa chystam na plasticku operaciu ale na neho som pocula aj velmi vela staznosti. A pokial viem, on vklada implantat len pod pazuchami a nie spodkom cez ryhu. Cez pazuchy by som si to nedala, zostavaju vraj dost skarede jazvy aj sa to vraj horsie hoji. Mam kamarata plastickeho chirurga, tak preto som taka mudra :-D

janka23

annonymna

ahojte baby idem na konzultaciu do Interklinik k Dr. RACZOVI, neviete niekto o nom nieco, prosiiiiiiiiiiiiiim.....komu uz robil prsia.....dakujem

Stebielko

Lauriik,
v piatok idem na konzultáciu a na op. by som chcela čo najskôr...nemám dôvod to odkladať...iba ak by mi robili problémy v práci...zatiaľ som o tom nehovorila s veľa ľuďmi...vyjdem s pravdou von až tesne pred...aj tak by som to neutajila po op...a osobne si myslím, že by som to mohla zvládnuť aj sama...neviem si tú bolesť predstaviť,takže tej sa nebojím...len si nechcem niečím náhodou pokaziť tie nové prsia..toho sa bojím...

DanculíkXXX
ďakujem za podporu...verím tomu,že sa to bude dať zvládnuť,len ta cesta domov ma straší...nechcem zostať dlhšie v nemocnici...budem cestovať autobusom...mám to do BB nejakých 100km...a doma si už nejako poradím...zamknem dvere na byte...všetko si nachystám pri posteľ-hlavne tabletky...a keby niečo vážne,tak niekomu zavolám...bez mobilu by som si netrúfla:)))môžem dakovať modernej dobe...

Som rada,že ste ma podporili...a ešte k tomu nie som žiadna padavka...možno budem prvá, čo to zvládne úplne sama, ale už sa nevzdám...pre krásu sa trpí:)
ďakujem

Stebielko

Lauriik,
v piatok idem na konzultáciu a na op. by som chcela čo najskôr...nemám dôvod to odkladať...iba ak by mi robili problémy v práci...zatiaľ som o tom nehovorila s veľa ľuďmi...vyjdem s pravdou von až tesne pred...aj tak by som to neutajila po op...a osobne si myslím, že by som to mohla zvládnuť aj sama...neviem si tú bolesť predstaviť,takže tej sa nebojím...len si nechcem niečím náhodou pokaziť tie nové prsia..toho sa bojím...

DanculíkXXX
ďakujem za podporu...verím tomu,že sa to bude dať zvládnuť,len ta cesta domov ma straší...nechcem zostať dlhšie v nemocnici...budem cestovať autobusom...mám to do BB nejakých 100km...a doma si už nejako poradím...zamknem dvere na byte...všetko si nachystám pri posteľ-hlavne tabletky...a keby niečo vážne,tak niekomu zavolám...bez mobilu by som si netrúfla:)))môžem dakovať modernej dobe...

Som rada,že ste ma podporili...a ešte k tomu nie som žiadna padavka...možno budem prvá, čo to zvládne úplne sama, ale už sa nevzdám...pre krásu sa trpí:)
ďakujem

atram

lauriiik - z menovanych činnosti, som ja skakala na švihadle a v pohode, som myslela, ze to bez retro podrdy nepojde a skakala som v pohode aj v plavkach, no ale ja som bola na zakroku v 9/2008

daphne

lauriiik prestan byt taky pesimista.preco by si ich nemala mat aj ty krasne.zaklad mas lepsi ako ja a ked do niecoho ides tak tomu musis aj 100% verit ze sa to podari.prosim ver si aspon trosku.ak sa na to teda das tak sa s tebou stavim ze budu naaaaaaaadherne.a na tvoju otazocku ja na bruchu este spat nemozem este ma to boli.a skusala som aj beh ale len zlahka no potom som pocitila take zvlastne pichanie takze je este skoro.ale inak uz robim skoro vsetko.a ja som mala pocit uz od prveho dna ze su moje nemusela som si zvykat proste su mojou sucastou.

daphne

sya ved ich mas pekne a tu asymetriu mam aj ja pravy mam trosku viac do hora.som 2mesiace po opke.ale ved to nie je ani vidiet ani moje neboli predtym rovnake ved pozri moje foto pred.tie tvoje su naozaj krasne a mne dr.povedal ze to potrebuje este cas.ako dlho si ty po?mozes byt na ne pravom pysna.gratulujem.ved ta opka ti mala zdvihnut sebavedomie tak sa pre take malickosti zbytocne netrap a vychutnaj si ten krasny pocit z novych koziciek.

lauriiik

A ešte babeny,...hodím tu do pľacu takú otázku:
Vy čo už silikóny máte už aspoň pár mesiacov,obmedzili vás silikóny v niečom?Myslím tým,napríklad v nejakom pohybe,športe,či s nimi môžte ísť napr.na nejaký divokejší kolotoč,skákať na švihadle,alebo spustiť sa v aquaparku na tobogane po bruchu:),alebo čo ja viem čo.:)Nesústredíte sa stále na ne?Cítite sa s nimi v pohode,alebo tie nové prsia sú skôr také,akoby k vám nepatrili?Zžili ste sa s nimi v pohode?Toto jediné si zatiaľ neviem dostatočne predstaviť.Ten pocit ich mať...Aké to je.Hm?