Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

externa

Dollybaby- aj ja som bola u DR. Tršku a mala som dreny-vyberanie neboli,len to stipe a je to trochu neprijemne...

co sa tyka cinnosti-som 6 mes.po a robim uplne vsetko...

DollyBaby

Susanka
uz mi Liv odpisala, tak neviem ci tam uz mam aj album alebo len sa mozem pozriet, ved ked tam nebudem mat fotky poslem, ale som na jednej taka vykrutena lebo som sa sama fotila telefonom haha...
A nebud smutna ziadna z nas neni spokojna, po opke ich budes mat krasne, a kedze ich mas ako vravis ovisnute tak sa ti tam zmesti vacsi implantat.

susana019

DollyBaby tak som zvedavá co mi povie.
Tak mini? Potom keď budeš mat prístup uvidis moje mini a este k tomu ovisnuté :(

DollyBaby

Susanka
No toto bola uz druha konzultacia, kde sme si dohodli uz vsetko takze idem 7.9. lebo ja v lete robim a nechcem v teple behat v retro podprde a aj tak sa to v lete zle hoji ked sa clovek poti. A bude ma to stat 84tis.

Trosku som sklamana, ze sa mi tam nezmesti viac ale co uz, povedal, ze to je tak akurat aj k postave.

Mozem ti poslat ked chces vidiet moje MINY =))

susana019

Dolly Baby ja idem vo stvrtok k nemu na konzultaciu. A ste sa aj dohodli na termine?
Kolko ti vravel ze to bude stat?
Ked chces posli mi foto.

carmenka13

ahoj Janka23,ja som bola u Dr.Červeňa ,implantaty mam vkladane rezom pod prsnikom a jazvy su skoro nebadatelne. Keby som mala ist na operáciu este raz,tak určite si vyberiem jeho.Ale myslim si,že s každým doktorom maju ľudia dobre aj zle skusenosti.Tak to už vo svete chodí.

DollyBaby

Ahojte baby,
tak dnes som bola na tej poslednej konzultacii, dohodli sme termin dostala som kopu papierov, aj ta velkost bola uz rozhodnuta, no ked si ma este raz premeral povedal, ze ta 345 asi nepojde
=(( ja som ale povedala, ze pod 320 nechcem ist tak nakoniec je to vysoky profil 320. no nevadi, povedal, ze pri operacii sa zisti ci sa dat aj vacsi ale ja som videla na nom, ze vacsi do mna uz asi nebude moct "narvat".
Mam taku otazocku, mala niektora z vas aj dreny?? lebo viem, ze niektory lekari ich davaju a niektori nie... chcela by som vediet ci to vytahovanie je velmi bolestive lebo ked mi ukazal aky je ten dren dlhy tak mi skoro oci vypadli.