Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Luccy07

DollyBaby- ja tiež zvažujem medzi Červenom a Trškom.
Mam 172 a 49kg a chcem aby boli prirodzene, baby radia, že treba ist na maximum že to neolutujeme tak som myslela že by som sla do tych 350...
no neviem..uvidime

DollyBaby

Luccy
No ja som mu povedala mesiac kedy by som chcela ist na operaciu a on mi povedal datum uz na prvej konzultacii.
A dnes sme si to len potvrdili.
Vysoka som 167 a vaha 52

Luccy07

DollyBaby- ahoj a kolkokrat si bola na konzultacii u Trsku nez ste sa rozhodli pre termin?a aku mas vysku a vahu?

DollyBaby

No tak to by bolo super, by som sa zasmiala =))
nechcem panikarit mozno je to hlupost,len som citala, ze niekedy po operacii, sa moze stat, ze zacne rast len jedno
=(

DollyBaby

Aha.No lebo ja som vysadila kvoli inym problemom ale planovala som zas zacat brat, no v papieroch mam ze mesiac pred nemozem brat antiko tak neviem podla coho to je, ked u jedneho musim u druheho nie. Sranda bude, ked ich teraz dlho neberiem, po opke ich zacnem brat a narastu mi este aj o cislo.

susana019

Dolly Baby tak napr mne dr Fabry povedal ze sa ant. nemusi vysadit, ze kvoli jednemu dnu. Ze oni pri operaci podavaju nejaku injekciu neviem ci nahodou nie fraxiparin. No kazdy hovori inak.

DollyBaby

Ahojky
este mam otazocku.
Po operacii ste normalne zacali zas brat antikoncepciu? Ci musim pockat nejaku dobu?
Lebo antiko meni troska prsia tak ja len preto, ze ci ten jemny rast prs co pri antiko byvava nespravi zle ked sa este budu hojit.
dakujem

ketrin11

lauriiik, dakujem krasne:))
zatial som velmi spokojna, aj ked si ich este neuzivam. Este ziadne vystrihy a pod.., musim sa najprv s nimi vyit, hihi.
Ale ako sa tak na ne teraz pozeram, su uplne ine ako tam na fotkach, budem sa musiet pofotit a poslat nove foto.
Ty si sa uz rozhodla kam pojdes??? uz si si s niekym dohodla konzultaciu??

DollyBaby

Externa
dakujem za info, ja sa normalne tych drenov bojim viac ako samotnej bolesti po operacii. Divne, ze? Ked si predstavim, ze je to v otvorenej rane a bude mi to vytahovat no hroza. Aj ked viem, ze toto je len zlomok bolesti.Inak krvaca to velmi do tych flasticiek po operacii?