Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lauriiik

kentrin11

No možno si ich zatiaľ neužívaš,ale počkaj potom...To bude paráda.Obtiahnuté tričká s výstrihmi.:)Chlapi budú omdlievať,keď to uvidia...:))Jój.Máš ich fakt úchvatné.A len do toho,určite sa nafoť a pošli nejaké nové fotečky ako sa vyvíjajú.:))
No a kde som sa rozhodla ísť?Vzhľadom na tie presuny pôjdem tam,kde to mám najbližšie.A to k Červeňovi.A aj tak sa mi páči najviac,aké robí prsia...Teda okrem toho,že zväčša robí rez pod pazuchami.Príde mi to ako dosť citlivé miesto.Bojím sa,že by mi mohol poškodiť lymfatické uzliny a to by mohlo viesť k obmedzeniu hybnosti ruky,alebo tzv.elefantiáze-čo je opuch ruky.Taktiež sa tam človek potí(ja dosť)a reopky sa pozdejšie robia už len cez podprsnú ryhu.A dve jazvy do budúcna nechcem.Myslíš,že keby som mu povedala,že by som radšej chcela prístup z podprsnej ryhy,že mi vyhovie?Inak mu chcem volať niekedy v polovici júla,aby som si dohodla konzultáciu na august a operáciu by som asi najradšej brala v októbri.Tak snáď bude mať dáky voľný termín...

sya

daphne... joj som videla tvoje feest su pekne... ani moje pred opkou neboli rovnake, teraz som najstastnejsia a ten milimetrik mi uz ani nevadi... som stastna, ze ich mam... som tiez 2 mesiace po, presne 28 bolo... len lava ma sem tam este zaboli... tak dufam, ze je vsetko okay... naozaj som velmi rada, ze ich mam... vsetci mi ich chvalia, tak som rada... :)

DollyBaby

Luccy
pozerala som fotky, inak aj ja som posielala no len este nemam album, a neviem to posudit, ak by ti sli tie 350 bolo by to super.
No ak by som to mala posudit len na prvy pohlad a podla toho co mi Trska povedal, tak on by ti take velke neodporucil, ale ked to omera mozno ti povie nieco ine, lebo tam zavisi aj od toho kolko sa ti ta koza natiahne.

Poslem ti fotku mojich ked chces

Luccy07

som zo žiliny, BB je bližšie,ale aj na Tršku som počula samú chválu.mam foto v galerke pred...ak chces vidiet ako na tom som:-)))

DollyBaby

Luccy
Aj ja som uvazovala nad tymi istymi doktormi, no Trsku mam blizsie a pacia sa mi viac anatomy, aj ked aj z gulatych sa daju spravit krasne prsia, a vyzeraju plnsie.
A tu velkost by som brala aj ja, no mam na to malicke prsia skoca, rozmyslala som, ze keby som pribrala ci by to nieco oplyvnilo. Vies lebo Trska ked operuje ma take skusobne implantaty a ked zisti, ze sa zmesti aj viac tak moze dat tie vacsie. Predsa vypocty su nieco ine ako ked ti to skusi.
Ved skus ist na konzultaciu k obom a uvidis. Odkial si?