Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ska38

Ahojy kocky

Lauriiik,Dr.Cerven, uz objednava na nov,skus mu zavolat...nech Ta obj na konzultaciu a potom na OP.Ten oktober,no neviem-neviem.Drzim palce s terminom.

rolex

danculikXXX : Ahoj, idem k Cervenovi na op. 29.9., tiez sme dohodnuti na 400ml anatomy. Pozeram, ze tie tvoje vysli krasne, presne take by som chcela, velmi. Aka si vysoka a kolko vazis? Vdaka.

externa

DollyBaby-krvacanie je individualne,ja som mala len do polovice naplnene flasticky,aj podla toho Trška vie,ci je vsetko ok....On chodi rano o 5:30 na kontrolu aj dreny mi vtedy vyberal,aj ja som sa bala,nevedela som si to predstavit,ze ako to bude vytahovat...Ale nebolo to nic strasne,jasne ze to nebolo bez bolesti-ale vlastne to stipalo...v pohode..Mne to velmi vadilo,ked som isla na WCko...zavadzali mi...Bola som rada,ked som sa ich uz zbavila...
Co sa antikonc.tyka,Trška je velmi opatrny,takze radsej povie aby sa antik.vysadila....

rolex

lauriiik : Ja som dohodnuta s Cervenom na rez pod prsnou ryhou, nemal by byt problem ak to chces. A s terminom budes mat v oktobri urcite problem, radsej sa s nim dohodni co najskor, ja som bola unho zaciatkom juna a uz mal len par jesennych volnych.

daphne

holky mam taky maly problem som 2 mes.po opke a pravu ruku zo spodnej strany nemam este stale celkom citlivu.aj pri depilovani podpazusia je to pocit ako by to bolo trochu umrtvene.mate s tym niektora skusenost.mam strach ze to tak zostane.prosim poradte.po opke som mala v podpazusi ako keby zaseknuty nerv nemohla som celkom vystriet ruku.zacala som s nou pravidelne cvicit a po urcitom case tto povolilo,myslite ze to ma s tym nieco spolocne?

daphne

hela 83 livke posles foto na e.uhrinova@gmail.com napis pod akym nickom vystupujes a ona ti posle heslo do galerky.pa

Hela83

Ahojte všetci :-).

som tu nová...chcela by som informovať, že ako sa dostanem do galérie Vašich fotiek? Ďakujem!

lauriiik

Stebielko

Daj potom všetko vedieť ako si dopadla na konzultácii...Držím ti palce,aby si to všetko zvládla.Ale myslím si,že sa to bude dať zvládnuť.Ja budem asi na tom podobne ako ty...Musíme si veriť...;)

lauriiik

daphne

Díkes za povzbudenie.:)No snáď výdu pekne.Budem myslieť len pozitívne!:)Ináč tie nové fotky máš super,úžasné.To ja by som sa asi zbláznila od šťastia,keby že mám také prsia ako ty.Normálne by som asi zomrela od radosti.:)Fakt.
No inak dúfam,že keď sa kozeny zahoja,tak budeme všetky môcť normálne fungovať...Že nič nebude bolieť...