Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Stebielko

Janka23,
dnes som bola na konzultácii...takže dôvody môjho rozhodnutia: mám to najbližšie k mestu, kde bývam...zdá sa mi asi najlacnejší...a počula som naňho väčšinou pozitívne ohlasy...tak sa spolieham na ostatné kočky, ktoré s ním už majú skúsenosti...ale ešte to nie je konečné rozhodnutie a zvažujem aj konzultáciu u iného lekára...asi v BA...

rolex

danculikXXX
no ja meriam 177 vaha 63 a rozmyslam ci tie 400ml anatomy nebudu male pre mna. Na Tebe vyzeraju super, skusam si ich predstavit na mne. Co myslis?

ska38

Lauriiik,

nechcela som Ta vystrasit.Radsej mu zavolaj a povedz,ze Ti vyhovuje skorsi termin ako nov-dec.S nim sa da dohodnut.A este je tu moznost,ze niekomu termin v oktobri nebude vyhovovat a potom popros sestricku, aby ta kontaktovali....
Ja som chcela sama OP na dec,ale sestricka hovorila terminy:nov
Prajem Ti, aby Ti vysiel zelany termin.
Vela stastia.
pa

lauriiik

rolex,ska38

No baby,tak to ma teda veľmi neteší,že má termíny až tak neskoro.Sakra!A ja v kľude,že to stíham...Fakt som si nemyslela,že bude až tak zaneprázdnený...Joj!To som teda nevyrátala.A to ešte musím vybavovať aj iné veci,nie len operáciu.Tak ja neviem ako to idem všetko skĺbiť dokopy.To je sen toto.Vždy,ale vždy keď niečo plánujem,tak sa musí niečo zmeniť.Začínam mať strach,že tá opka mi skôr ako v decembri nevýde,ale to už budem možno robiť.:((No skúsim mu ja zavolať a uvidím,čo mi povie.Ale ďakujem vám za infošku.

susana019

No tak ahoj baby dnes som bola aj u Trsku a spravil na mna o nieco vacsi dojem ako Fabry, asi to bolo tym ze si ma pomeral ale ze uuuuplne. Tak navrhol tak ako Fabry tez cez dvorce, teda aj modelaciu, rovnako anatomicke, pod sval a jediny rozdiel bol v ml. Fabry : 300-320ml , Trska 320- 350ml.
Jeden netreba vysadit ant.,druhy treba.
Obaja davaju dreny.

carmenka13

kočky aj ja sa na jednej strane tesim a na druhej strane ma trapi asimetria,ale co uz ,z toho mojho uboheho zakladu sa asi nedalo vystruhat ine :(

daphne

ketrin11 dakujem za upokojenie uz som sa bala ze to tak zostane,je to neprijemne.ty ich mas fakt naaaaadherne.ukazkova praca.ja sa tak nejako stale trapim kvoli tomu jednemu prsniku ktory je stale vyssie.vies ono to mozno nieje vidiet ale ja citim ked si ich aj chytim.som z toho taka nejaka smutna.co uz.ale aj tak dakujem nemas nejake nove fotecky

ketrin11

daphne, vcera som bola na kontrole u Cervena a presne som mu to hovorila. Aj ja mam od rezu smerom dolu cca 5 cm este stale pocit pri holeni, ze to mam umrtvene. Povedal, ze vsetko este povoli, ze to chce cas. Inak vsetko Ok

danculikXXX

Rolex!

Ďakujem a to som sa bála, či nebudú moc veľké! Ale nie sú! meriam 166 a váha 55. Aspoň niekto tu bude mať také veľké ako ja, lebo je tu iba zopár kočiek s podobnou veľkosťou!