Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

dominique

sya - ja som tri mesiace po opke a este ma to niekedy obcas pobolieva..tak tupo ale, neviem, netrva to ani dlho, hned to prejde, dalo by sa povedat, ze je to zanedbatelne. ale tiez by ma zaujimalo ako dlho to bude trvat:)

dominique

8ala8 - ahoj, urcite si prelistuj niekolko stran dozadu, ak budes mat cas, najdes vela infosiek:)

1. stoji to okolo 2300 - 3300 eur, podla toho kde, ktora klinika

2. mesta neviem vsetky, ale tak BA - interklinik napr., ale je ich aj viacej BB - Novamed, ale aj Roosveltova nemocnica, KE - chirmed su take hlavne, kde baby chodia. Ja som z BA a bola som v BB na zakroku. O inych mestach neviem, to by ti museli ine baby povedat.

3. ja mam silikony tri mesiace a nevyhody to zatial nema ziadne. Zatial este neskusam nejako vela sportovat, ale baby pisali, ze ani to nie je problem.

Skus aj omlazeni.cz stranku, tam je to forum clenene podla otazok, mozno tam nieco najdes.
Inak odkial si? Bola si uz niekde na konzultacii? Odporucam fakt si toto forum prelistovat niekolko stran dozadu:)

lauriiik

Stebielko

No tak to doktor navrhol akurát.Myslím si že tá veľkosť pôjde k tebe akurát.V tomto má podľa mňa Červeň vkus.;)Ale ak to cítiš tak,že by si to mala skonzultovať aj s iným lekárom,tak určite choď aj inde,aby si sa uistila,že si si dobre vybrala...Asi to aj ja tak spravím.No viacmenej už teraz viem,že si vyberiem Červeňa.:)No a inak s tými bradavkami ma to tiež zaujíma.Ja ich mám tiež ďaleko od seba a to mi na mojich prsiach asi najviac vadí.Stále dúfam,že nejakým tým širším implantátom by sa to mohlo aspoň trochu opticky upraviť.Dúfam,no myslím si,že zázraky čakať nemôžeme.Ak si všimneš fotky dievčat,pred a po tak bradavky zostávajú rovnako ďaleko-teda na svojom mieste.Len tým,že sú prsia väčšie,to opticky môže pôsobiť niekedy inak.Takže tým,čo majú bradavky ďalej od seba,imploše môžu dakedy pomôcť,ale samozrejme nie vždy sa to podarí.Viacmenej asi nečakaj nejak,že sa ti priblížia k sebe.Ozaj a existuje nejaká modelácia,že v najhoršom by sa spravil rez okolo dvorca a tie bradavky by sa posunuli bližšie k sebe?Či to ani náhodou?Najskôr asi nie,čo?To ja už asi zase veľa kombinujem...:P Nevieš?

8ala8

je tu strašne vela prispevkov a neni času ich všetky čítať. preto sa chcem spýtat a poprosit či by mi niekto odpovedal na par otázok.
1. kolko to dokopy stojí?
2. v ktorých mestách je možné uskutočnit zákrok?
3. ake to ma nevýhody?

lauriiik

ska38

Ďakujem ti,no ja sa už nejdem nad tým trápiť.Kedy to bude,vtedy to bude,snáď to stihnem aspoň tento rok.Dnes som sa už ukludnila,nejdem s ničím stresovať idem za svojim cieľom a som rada,že som si už na milión percent istá,že tú operáciu chcem.Takže už ma nič nezastaví.:)

sya

ahojte kocky... ako dlho po opke vas este sem tam zaboleli prsia??? mna lava od zaciatku a este stale ma sem tam zaboli... ale teraz 2 dni este ktomu aj zavrzgala tak ako tie prve dni... po opke som 2 mesiace... dakujem...

danculikXXX

Rolex!

A koľko máš pod prsiami, Ja asi 72 cmm. Záleží aj od toho. A čo ti povedal doktor, že koľko sa max zmestí? Myslím, že by si mohla dať aj viac, ja som mala pôvodné B, takže aj základ ta už dajaký bol. Tiež som váhala či 350 albo 400 a som rada, že som sa rozhodla pre 400. Ešte odpuchnú. Skúšala som si podprdu a košík to bude asi 75D. Taký plnší, možno pri niektorých strihoch aj E. Skús to prekonzultovať ešte s doktorom. Kedy máš op?

Stebielko

Baby,
ešte mám dve otázočky...po prvé: v papieroch sa píše, že 36 hodín po op. by som nemala ísť autobusom...tak neviem...išli ste niektorá domov z nemocnice busom?...po druhé: povedal mi,že mám bradavky dosť ďaleko od seba a aby mi náhodou po plastike nesmerovali do strán..tak to by som asi neprežila...tvrdil,že to nebude až také strašné, ale nebol veľmi presvedčivý...povedal to aj niektorej z vás pred op?...rada by som potom videla výsledok...
ďakujem za pomoc

Stebielko

Lauriiik,
takže Červeňov návrh znie: 300ml a 320ml...okrúhle implantáty...vysoký profil..rez pod pazuchou...a najbližší termín op. je november...nevenoval mi veľmi veľa času nakoľko sám uznal,že to mám všetko veľmi dôkladne naštudované...vysvetlila som mu že píšem na tomto fóre a povedal,že aj sám sem chodieva občas mrknúť očkom na pravdy alebo zavádzania, čo si tu baby vymieňajú...ale aj tak zvažujem návštevu ešte iného lekára...išla by som aj do väčších..ale povedal,že som dosť nízka a bolo by to neprirodzené...tak neviem...chcem aby to bolo vidieť,ale nie aby som bola ako s melónmi...inak mám 160cm..tak neviem...ale celkový dojem z neho bol určite pozitívny..