Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

murjank

nathania
ahoj cestu zvladnes jedine ak ti niekto bude niest veci..
nezdvihnes nic..takze popros niekoho..kamosku, zaplat jej cestu..nech pre teba pride..odnesie ti veci..alebo taxikom a taxikara poprosit..cestu inak prezijes..bude to sice veeelka bolest ale hodina a pol je ok..ja som sla autom tri hodiny a zvladlasom..no hybat sa budes moct aj po dvoch tyzdnoch..som chodila von, na kavu..ale nie do roboty..a ak tak to bude vidiet, ze si po operacii..a rodicia to budu vidiet isto..ak nechces aby sa to dozvedeli urcite tak po 6 tyzdnoch az..
a drzim palce..o pol roka ani nebudes vediet ake to bolo komplikovane a budes spokojna...a sebavadomejsia,,

nathania

Ahojky..
Prajem Vam pekny,slnecny dnik..

Prosim,potrebujem zopar rad..,budem vdacna za kazde slovo..
Tento tyzden idem na opku..
Velmi sa bojim!Nikdy som v nemocn.nebola,na ziad.opke,..a stale
premyslam,ako to sama zvladnem..kedze
to nemam komu povedat..a rodina by ma odsudila..
24h.ostanem v nemocn.,ale potom?
Zvladnem sama domov cestu busom,kt.trva 1.5h?
Kolko dni ste mali tie take najvacsie bolesti?
Priblizne po kol.dnoch budem moct normalne sa hybat,ist do mesta.k rodicom?
Mali ste niekto vaznejsie zdrav.probl.po a lutovali ste toho?
Inac..mam 166/60,moment.80B,obv.pod prs.80 a objedn.som si 300 a 325(lebo jeden prs.mam troska mensi(,co mi poradite,bude to o.k.?Nechcem ziaden velky extrem,len prirodzene..

Vopred dakujem za kazdy prisp.

cica666

ska38
ano chystam sa na druhu opku asi o dva roky.
Alebo ked mi to vide, tak aj na buduci rok. a chem urcite vatsie min o 50 ml. Mohli by byt take 350ml a mozno aj 400ml. Ale to by som musela pribrat. A urcite chcem okruhle.

ska38

Ahojte kocky

cica666
chystas sa druhykrat na OP?chces vacsie?alebo okruhle?Kedy si bola na prvej OP?

purple
ja som sa odhodlavala 2roky,az teraz som si povedala,ze ANO, uz je cas!!!Termin mam v decembri.Dr.Cerven-Novamed BB.

cica666

purple,
no urcite by si si mohla dat implose a aj by vyzerali dobre.
Len si musis vybrat dobreho doktora.
Najlepsie robi Cerven z BB a Trska z BA.
Ja ked pojdem druhy raz, pojdem do BB k Cervenovi.

purple

Ahojte dievčatá,

veľmi sa mi páči ako si tu radíte a navzájom sa podporujete,ste ozaj zlaté :-) ja o operácii uvažujem uz veľmi dlho, akurát že sa bojím výsledku hlavne z dôvodu toho, že mám 165cm a 42 kil a teda prsia žiadne.Nemám žiadnu poruchu príjmu potravy-jem hocičo a aj v noci,takmer sa nehýbem,ani neviem ako to všetko spaľujem a som z toho vážne smutná.no proste skoro ako 11ročné dievča(zo somalska)vyzerám a každá aj tá najmenšia podprsenka je mi veľká .Myslite že je šanca, že aj na postave akú mam ja by implantáty mohli vyzerať ako tak prirodzene??

purple

Ahojte dievčatá,

veľmi sa mi páči ako si tu radíte a navzájom sa podporujete,ste ozaj zlaté :-) ja o operácii uvažujem uz veľmi dlho, akurát že sa bojím výsledku hlavne z dôvodu toho, že mám 165cm a 42 kil a teda prsia žiadne.Nemám žiadnu poruchu príjmu potravy-jem hocičo a aj v noci,takmer sa nehýbem,ani neviem ako to všetko spaľujem a som z toho vážne smutná.no proste skoro ako 11ročné dievča(zo somalska)vyzerám a každá aj tá najmenšia podprsenka je mi veľká .Myslite že je šanca, že aj na postave akú mam ja by implantáty mohli vyzerať ako tak prirodzene??

rolex

danculikXXX:
op mam 29.9., pod prsiami mam 77, hovoril som mnou hned o anatomy, pod prsny sval, hovoril aj o 415 ale ked mi to dal do ruky zdalo sa mi to velmi vela. HOvoril aj o Tebe, ze daval prave Tebe a ze je to velmi pekne. Som cakala kedy das foto:o)na mne budue vyzerat mensie, nebudu take plne ako mas ty. skusim mu teda este zavolat.

dominique

stebielko - tvoje prsia budu urcite do stran. Chirurg nie je kuzelnik a zial jeho praca vychadza z povodnych prs. Ja mam svoje tiez trocha od seba, aj ked uz sa dali trocha k sebe (musim poslat nove fotky, snad aj vy zbadate rozdiel). Tiez som sa ho na tu medzeru pytala a povedal mi vtedy, ze budu trocha od seba a aj su. Ze to vychadza z povodneho tvaru prs, ten ti ovplyvnit nemoze
:(