Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sisa72

nathania...
bát sa nemusiš nič to nieje.. len by mal byt niekto pri tebe pár dni.. nie kôli bolesti, ale preto že nebudeš môct robit určite ukony napr. dvihat ruky hore a mne robil problem dat ruky do zadu napr. na vecku..je to preto že sa Ti môže implantat pohnut..ale opky sa vobec neboj.. a domov po opke ta tiež musi niekto odviezt, akurat cesta domov bola nepríjemna citila som snad všetky jamy.. ale inak pohioda nemusela som si davat žiadne lieky od bolesti..len sa neboj a chod čim skôr.. držím palce

ketrin11

nathania,
myslim, ze to u rodicou kludne zahras na chripku alebo prechldnutie:))))
a po tyzdni uz to ako tak zvladnes

nathania

Ahojte..
Prajem Vam vsetkym pekny den a uprimne
dakujem za kazdu radu....
Uz sa blizi moja opka...a Ja sa zacinam velmi bat...
Neviem,ci to na poslednu chvilu nevzdam..
O 3tyzdne asi musim prac.za hranice a
ako tak citam,po opke budem mimo dost dlho.....,t.j.nic nerobit,nedvihat..atd.
Mam sice sv.byt,ale bojim sa,ze Nasim to bude napadne,co je somnou,ze k Nim neprichadzam.. Myslela som,ze po tyzdni uz budem ako-tak o.k. ..
Hm,rodicom ,ani nikomu v rodine to povedat nemozem,odsudili by ma,to viem...
Jednej kamoske to povedat asi mozem,len neviem,ci bude mat cas...
Mam taky strach,aky som nikdy nemala..
Ja naozaj neviem,ci to zvladnem....

sisa72

no baby na bruchu so nespavala minimalne rok..je to normalne nejako som sa tak zle citila či čo..teraz spavam už aj na bruchu ale viem že to dlho trvalao..

cica666

dominique,
neboli ma to moc, len ma to tam pichne. Ako som uz pisala, ked je pred burkou.
Inac je to v pohodke.
A co ty, ako sa citis

dominique

cica666 - ja mam jazvu ale pod pazuchou, nie pod prsiami ako ty. Mna ona vobec netaha, ani neboli. Tak mi to aj cerven vysvetloval, ze tam je najmensi tlak na nu, ze ma nebude boliet a bude sa lepsie hojit. Teba to moc boli? Treba sa spytat lekara, co s tym

cica666

dominigue,
musim povedat, ze fajn.
Vsetko je super az na to, ze neviem spavat na bruchu. V noci sa stale len prehadzujem.
Sem tam ma etse zabolia a pichne v nich. Ale jedno sa chcem spytat. Mavas aj ty take, ze Ta pichne aj jazva? Ja som si to vsimla hlavne vtedy, ked ma byt burka. Je to vtedy strasne hnusne ked to tam pichne

dominique

cica - purple - tak to ani ja nemam pocit silikonu, alebo niecoho cudzieho, ci navyse. Je to uz moja sucast, len akosi tvrda;-D Ale zevraj to prejde:)))
Cica ako sa mas?

externa - no vitaj spät:)
Neda sa mi nespytat, len nechcem, aby moja otazka vyznela trocha hlupo. To lave prsko sa ti dalo este viac do boku? Bola si s tym u lekara?