Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

petkabih

dominique, no s tou zastupujucou by som nic nevybavila..fakt velky kus piiiip...aj som chcela sukr. cislo na moju obvodnu, no nic nemala.. taky nerv som dostala.. a to som jej ani nehovorila na aku opku idem.. proste hroza, des.. neviem si predstavit, ze by za nou prislo akutne chore dieta a ona by jej stanovila diagnozu a predpisala lieky bez toho aby poznala jeho chorobopopis, alergie a pod. .. som jej to aj hovorila..

ale, to je odraz nasho zdravotnictva..

a nastastie som si spomenula, ze moja obvodna chodielava kedysi ku mne do solarka, tak som si ju nasla v ulozenych a nastastie to cislo platito a aj mi to zdvihla:)) tak sa vytesujem a dohodli sme sa, ze sa mi dnes este ozve:)
neviem, co by som inac robila..

dominique

petkabih- bez tej dokumentacie ta anesteziolog neuvedie do narkozy! Musis ju mat! Skus zavolat obvodnej na sukromny telefon, ten vymam od zastupujucej, alebo chod este raz za nou a nedaj jej pokoj, kym ti neotvori! Urcite musi mat pristup ku kartam! Musis ju otravovat, kym ju to neprestane bavit a neda ti to! Nenechaj sa odbyt:)

petkabih

ahojte, v pondelok ma caka operacia, implose objednane, zaplatene. Dnes som si isla do zdravotnu dokumentaciu a obvodna ma dovolenku!!
nastupuje az v pondelok, co je uz pre mna neskoro a ta co ju zastupuje je neochotna piip.. radsej sa nevyjadrujem..

zevraj nema kluce a nevie sa dostat k dokumentacii.. tak to je vrchol..

neviem co teraz:(

petkabih

ahojte, v pondelok ma caka operacia, implose objednane, zaplatene. Dnes som si isla do zdravotnu dokumentaciu a obvodna ma dovolenku!!
nastupuje az v pondelok, co je uz pre mna neskoro a ta co ju zastupuje je neochotna piip.. radsej sa nevyjadrujem..

zevraj nema kluce a nevie sa dostat k dokumentacii.. tak to je vrchol..

neviem co teraz:(

andree

Meggi,sono aj mamografia je upne v pohode.Ja som bola tiez presne po 6-ich mesiacoch.Mamografia sa robi specialnou technikou.Dnes som mala ist opat na sono,ale Dr.mi volala,ze jej dnes do toho nieco prislo,tak sme dohodnute na zajtra.Mam asymetriu a dost ma pobolevaju.Baby,po tretom mesiaci od opky som umyla doma okna a ani som nevedela,ze som bola na opke.Teraz mam sedem mesiacov po opke,cez vikend som umyvala okna a pocitovo ma to bolelo ako po troch tyzdnoch od opky.Dufam,ze bude vsetko ok.Dam Vam zajtra vediet.Baby,je tu vobec niekto kto ma podobny problem ako ja?

andree

Meggi,sono aj mamografia je upne v pohode.Ja som bola tiez presne po 6-ich mesiacoch.Mamografia sa robi specialnou technikou.Dnes som mala ist opat na sono,ale Dr.mi volala,ze jej dnes do toho nieco prislo,tak sme dohodnute na zajtra.Mam asymetriu a dost ma pobolevaju.Baby,po tretom mesiaci od opky som umyla doma okna a ani som nevedela,ze som bola na opke.Teraz mam sedem mesiacov po opke,cez vikend som umyvala okna a pocitovo ma to bolelo ako po troch tyzdnoch od opky.Dufam,ze bude vsetko ok.Dam Vam zajtra vediet.Baby,je tu vobec niekto kto ma podobny problem ako ja?

meggi

Ahojte babenky,tie čo maju imploše už dlhšie,da sa urobit sono prsnikov v pohode?ja mam silikony pol roka a mam ist na sono,plast,chirurg spominal že to neni problem,len či niektora bola po opke na sone,ake skusenosti,diky

danculikXXX

Rolex!

Keď hovoril aj o 415 tak ich určite ber. Tam je len minimálny rozdiel. To ani neváhaj!!!! Dnes som sedela s mužom na obede a mala som už normálnu poprdu a tričko a môj drahý sa ma spýtal, že kde mám kozy? Tak asi tak pôsobia tie moje 400-ky pod tričkom!:-((( Takže určite 415! Ale volaj mu do 17. potom ide doktor na dovolenku a bude až po 17. 8. Ja som bola v Po na kontrole a všetko ok, už pekne mäknú, aj k sebe ich dám už. Aj mne sa už 350 zdali veľké, keď som ich zobrala na konzulácii do ruky! Ale dala som na rady "skúsenejších" a išla do väčších a určite neľutujem!

nathania

dakujem,ste mile...

Len mam obavy,ako to zvladnem..
Naj kamoska sa odstah.do BA,druha je v UK a ta,kt.sa mozno spytam,pride len ak na par hodin..
Naozaj netusim,ako to zvladnem...
Inac...bojim sa aj narkozy a moznych komplikacii......
Je naozaj tazke,ak sa clovek nema komu zdoverit...a nema nikoho,kto by bol pri nom par dni...
Nikdy ste toho ziadna z Vas nelutovali???
...ak nahodou,budem moct po 3tyzdn.normalne fungovat...???