Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sisa72

Ja tam chcem dat foto len sa musim pofotit..moje prsia su menšie, ale mne stačia.. v lete chodím na bez podprdy a nikto si nevšimne že mam silikony.. v práci tiež nikto nevedel, prave preto že su primerane k mojmu telu.. aj mne sa po opke zdali malé, ale nejako sadli a som fakt spokojná.. ja som si nemohla dovolit vatšie z 0 na 3 číslo to by bol velky skok a to som nechcela..bala som sa aj toho aby ma nebolela chrbica..po opke mi diktor povedal, že dobre že sme nadali vatšie lebo by ich tam ani nenarval..a to som kojila ešte pred silikonmi a mala po porode dvojky, ale po roku mi zase zmili a aj koža.. nechapem

dominique

ska38 - no, oni sa dost zmenili este. Myslim, ze su ovela prirodzenejsie:) Aj sadli, tak su blizsie pri sebe:) Ved poslem fotky:) Dakujem za kompliment:)
Ku komu ides na OP?
Hej, baby od neho maju naozaj krasne prsia:) Som spokojna s jeho pracou, nemenila by som ho za nikoho ineho. Ak pojdem druhykrat na op (snad nie tak skoro), tak urcite k nemu:))

ska38

Dominique

mas ich pekne... Dr.Cerven robi naozaj pekne prsia.Este stale premyslam....kolko ml.........
Ako dlho si po OP?

dominique

andree - ako keby som seba pocula. U mna to bolo to iste, mne sa tiez dost zmensili, tiez som to tu dost podobne pisala ako ty:( Presne vtedy ako zmizol opuch:( Tiez by som prijala väcsie, ale neviem, ci by som sla zasa pod skalpel.
Predtym som mala uplne nulky, takze je to pre mna tak, ci tak obrovska zmena, no cakala som, ze budu väcsie:) To asi caka od silikonov kazdy:)))

andree, sisa72 - skoda, ze nemate fotky v galerke, velmi rada by som si vas pozrela:) Planujete tam nejake dat? Potesili by ste:)

ska38 - si taka ista ako ja. Ja mam 174 cm a 55kg:) Mam 325, ved pozri v galerke a posud sama, ci by ti stacili. Ja mam niekedy pocit, ze su male, ale inokedy mi pripadaju tak akurat, ze väcsie by boli uz moc:)

ska38

Ahojte kocky,
ja tiez stale premyslam kolko ml?Mam 174/56kg.Co si myslim,ze som velmi chuda a Dr.mi navrhol 350 ml,pod sval.Tak sa bojim, ako to bude na mne vyzerat.Dr. som povedala,ze sa chcem na plazi v klude vyzliezt,s pocitom, ze si nikto nevsimne,ze mam silikony.No pri 350 ml, no neviem-neviem.Termin mam v decembri,tak este dost casu....,popripade zmenit objem.

sisa72

susana019,

nie si sama ja mam tiež len 240ml.. prave že som myslela nato že raz si ich budem musiet dat vymenit a určite o to jedno čislo zvatšit..myslím že vydržím max. tých 12 rokov a teraz je už siedmy...čudujem sa že si baby davaju take velke prsia, ja si to neviem ani predstavit.. snad ich aj obdivujem..držim palce každej jednej nech im opka víde

andree

Dominique,implos sa svcrknut nemoze,to sa neboj.Mesiac po opke ta velkost bola super a potom,ked pomaly mizol opuch,tak sa opticky dost zmensili.Najprv sa mi zdali hned po opke velke,ale za par dni som si zvykla a velmi sa mi pacili a potom,ked mi zmizol opuch,tak ostali mensie.Vidim to aj na sportovych poprdach co som si kupila po dvoch mesiacoch po opke.Sisa72 mas pravdu,ze aj vaha je dolezita,len som myslienkami uz niekde pri druhej opke...

dominique

susana019 - dakujem za info, hned som si rozmyslela pripadne buduce uvahy o väcsich:)

andree - tebe sa zmensili? Ako je to mozne? Som myslela, ze sa implantat scvrknut nemoze tak lahko:(

sisa72

Myslim že na vyške nezaleži skor na váhe a kolko ma baba volnej kože na implantati.. Ja mám 170 vyšku a 53Kg a mam len 240ml..

andree

Baby,tak ze idem na reopku v oktobri,ta asymetria je veelmi vyrazna.Ale idem do vacsich implosov,aj Dr.bola velmi prekvapena ako sa zmensili po siedmich mesiacoch.A to som mala celkom dobry zaklad.Vsetkym babam vrele odporucam,aby sli co do najvacsich,samozrejme adekvatne vyske a vahe.Je rozdiel,ked si da 300ml 160 cm babenka a ked 175 cm vysoka.Tak mi drzte palce.Zelam vsetkym krasne leto.