Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

externa

cica666-uvazujem,ale to je este daleko,znova by som isla ku Trškovi...

susana019-ja ked som kojila,som mala ovela väčšie prsia ako teraz so silikonmi,mam len 320ml,neni to vela,ani koza neni viac natiahnuta ako bola pri kojeni,takze je to individualne...
A,zober si herecky ktore si davali prsia zväčšit a zaroven zmensit....

susana019

Ahoj baby chcem hlavne povedat tym co mate pred alebo uz aj po nejaku dobu a rozmyslate ze by ste isli raz ,na zvacsenie.

No chcem sa podelit so skusenostou mojej kamaratkynej kamosky, ktora bola nedavno na vymene implantatov. Kedze ich mala nieco vyse 9 rokov, vtedy si davala robit, neviem kolko to bolo ml ale mala velkost 3 a polky a kedze sa jej ta koza natiahla a prisposobila sa velkosti implantatu, tak teraz aby to vypadalo dobre si musela dat urobit 4a polky, teda o cislo vacsie, nieze by to chcela, to je povedal dr.Takze sa zamyslela, co bude na dalsiej vymene? o dalsie cislo vacsie???
tak neviem ci je dobre ist vzdy do maxima alebo, po operaci hned rozmyslat nad tym ze o dva roky idem na vacsie. Nic v zlom baby ktore nad tym rozmyslate a ste len kratko po. Drzim palce nech vam didi robia len radost.

Asi som jedna z mala ktora urcite nechce ist do maxima:)

Livaa

ahojte baby
chcem Vam len oznamit ze od soboty tu nebudem 2 tyzdne. Takze vsetky maily vybavim az potom ked sa vratim.
Zelam Vam krasne leto :)

externa

dominuque-ahoj,dakujem...Ani neviem ci sa viac posunulo,mne sa este stale meni tvar a denne dviham niekolkokrat dcerku na ruky,mozno aj to je jeden z dôvodov...
niekedy aj jazvu pekne pocitim...
Inak som spokojna,prijala by som samozrejme väčšie,ale to budem riesit na druhej opke asi o 2 roky....:)

inak,na bruchu uz spavam asi 3 mes.
a bez retro od 3mes.
pa

petula5

aku dokumentaciu potrebuje anestezioliog? mne doktor nic nespomínal, ze mam doniest.
a dost som zmätena aj z toho, ze nepytal ziadnu zalohu ani som si nemusela zatial ziadne implatáty objednávat. len mi povedal, ze treba to sono prsnikov, predoperacne a ze tretieho teda rano nalačno.
tak to som teraz paf.... ????? mam tam este volat?

dominique

petkabih - No este ze je svet taky maly:))) Super, ze ti to vyslo:)
To s tymi kartami je otras:( Nechapem ako moze ordinovat bez dokumentacie:(

petkabih

a k tomu pristupu ku kartam: ona mi hovorila, ze nema kluce od jej ordinacie a pise vsetko na listocky.. nie do karty... otras.. fakt si treba rozmysliet, ku komu das svoje dieta.. lebo to je otrasne.. (btw. toto je detska obvodna..)