Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bejbyvi

baby ja sa chcem opytat akeho doktora tak odporucate..asi v ba niekde.. lebo som z tt kraja. pocula som o medikal centre alebo tak nejak sa to tusim vola, je to (jedina?) sukromna v bratislave... uvazujem nad silikomi, len este nemam peniaze na to..

petula5

atram dakujem, ano na sono som mala ziadanku od gynekologa. idem este na predoperacne, na to mam ziadanku od obvodaka uz.

dominique

LILLA - S tymto doktorom nemam skusenosti, viem vsak, ze jeho ordinacia je oproti ordinacii Dr. Cervena:)
Za dva tyzdne budes relativne ok, uplne tak za tri:)) Ta bolest nie je taka zla, povedala by som, ze tam nejde ani o bolest, ako o to, ze nebudes moct pouzivat prsne svaly a dvihat ruky nad hlavu. To ta vyradi viac ako samotna bolest. Ta je ok:)
Urcite to zvladnes, len prve dni musi s tebou niekto byt, hlavne z nemocnice si zabezpec odvoz a potom take tri dni nech niekto pri tebe je a podava ti napr. pohar vody, alebo tak:) Zvladnes to inak urcite, nemusis sa bat:)

LILIII

ma niekto skusenosti s dok. PIKULOM a baby ako dlho po op. nebudem schopna normalne fungovat, je ta bolest taka strasna? Dakujem za kazdu radu no nevie , neviem ci to zvladnem

atram

PETULA5 - do probiosu ides na sono? lebo ak hej, tak tam by ti mal vystavit ziadanku na sono tvoj gynekolog, nie operater. Bez ziadanky ti to sice spravia /aspon myslim/ no uhradis si plnu sumu, co je celkom dost, so ziadankou by to malo byt za 20 eur.

ska38

Dominique

ja som rozmyslala do 270ml ako ma kamoska,max do 300ml...Takze trosku ma prekvapil,ze 350ml budu super.Lebo som chuda.Dr vie lepsie posudit.Tak uvidime...
na 100% este nie som rozhodnuta pre 350ml.
Casu mam este dost.

dominique

ska38 - Hmm, ked sa liva vrati, tak zase ja budem na dovolenke:(
No, ja som taka ista ako ty a mne navrhol 325ky. Viac by sa mi ani nezmestilo a nejako som ani neuvazovala o väcsich. Pred OP som si to nevedela nejako predstavit, presla som si celu galeriu, porovnavala rovnake objemy a stale sa mi zdalo, ze to nie je vobec rovnake, ze to na kazdej babe vyzera inac, tak som to nechala proste na nom:) Ale tiez som si dost poanalyzovala:))
Urcite by som sla na tvojom mieste do väcsich, pokial ti to povolil. Ja som na väcsie asi nemala miesto. Uz pri 325 ml ma upozornoval, ze mi to tam "naprace" a ze budu boliet viac ako ine baby, lebo je to max:( Na druhej strane ho uz vela bab prehovorilo na väcsie o 25 ml bez toho, aby ich videl a argumentoval tym, ze to nie je "taky velky" rozdiel!

ska38

Ahojte kocky

Dominique,

idem tiez k Dr.Cerven,ale az v decembri.Je najblizsie, nakolko som z BB.Kamoska/CZ/ ma prehovarala do Brna alebo Ostravy,videla som ich pracu= LIVE,tak som bola nadsena....Ale taaa cesta....ma odradila.A potom som nasla Dr.Cerven,urobil na mna dobry dojem,tak hadam budem spokojna aj po OP.Len este tie ml....Viem,ze sa opakujem,no mam to stale v hlave 350ml, ako mi navrhol,ze som vysoka,ze budu pekne.Cakam na tvoje fotecky a mozno necham aj 350 ml,aj ked by som isla skor na mensi objem,aby boli co najprirodzenejsie.

Posli new fotecky.Kolko si od operacie?

Pekny den!