Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mops

LILIII mna tiez operoval Dr.Pikula v Aprili a mozem ho len odporucit.Prsia su uzasne mam 325ml vysoky profil pod sval.

murjank

LILIII
mna operoval Pikula..
a som spokojna
aj moj gynekolog, nechapal,ze by neveril ze su silikony..
ma kopu pacienok ktore operovali v BA a vsetky maju neprirodzene..
ze este nevidel take..
ale je to urcite aj tym, ze mam len 260 ml..
ale mne to staci..a mam konecne prsia..a nie bomby..

kiarusenka

ahoj susana ano mam ale nemam momentalne usb kabel takze fotku dorucin neskor ... ria ja celkom mu verim neviem no nepoznam ho .. len aj ta cesta 5hodin tam , 5 naspat ...vybratie stehov tak isto a kontrola no dost ... strasne sa mi paci praca p.cervena ale ten mi neodporuca mam pockatmin.rok teraz je to vsak niak10mesiacov.neviem no...

ria255

kiarusenka
ja som bola u dr. magda uz na troch op nie sice na prsia, ale dopadlo to dobre, je mily a som bola som s nim spokojna. prečo ti ho neodporučali?
a mne by ste nevedeli poradit?

kiarusenka

ahoj susana ja viem ale ked ja tak tuzim po uplne niecom inom po tvrdsich prsiach a po takych vyplnenych jednu bradavku mam vacsiu a celkovo sa mi nepacia nemozem si dat ani tricko bez podprsenky ani trojuholnikove plavky lebo to vyzera hrozne ako ovisnute od seba 1tky prsia .. aj moja mam povedala ze mm no... a ta by ma predsa neposlala na operaciu znova ... netesim sa z nich ..

susana019

kiarusenka nechces si to rozmysliet?
Ja si myslim a nie len ja ze mas suuuuper prsia a hlavne si skus precitaj co som nedavno pisala :))

kiarusenka

ahojte baby tak ja to idem podstupit este raz ... bola som uz aj v mediacale tam kde ma operovali a doktor povedal ze v ziadnom pripade on ma uz nebude operovat ze ak chcem nech idem inde ze je to zbytocne no mne sa to az tak nezda... vraj do kosic nemam ist k magdovi neviete nieco o nom ? a rozmyslam este nad mediklinik a aj nad cervenom ... poradte kam :)

ria255

ahojte chcem sa vas opytat či niektora z vas podstupila modelaciu prs sučasne s vkladanim implantatov, ja o operacii uvazujem na buduci rok a myslim ze by som potrebovala aj modelaciu. mozem poslat aj foto ak by mi niekto vedel poradit, len neviem ako a kde je ta vasa galeria