Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

petkabih

ahojte, tak ja uz mam od vcera po:) vcera som myslela, ze zomrem, ked som isla na zachod po opke prvy krat, ale teraz uz zvladam vsetko sama... az sa zastavujem, ze by som asi nemala, kedze som mala vcera opku..

petkabih

ahojte, tak ja uz mam od vcera po:) vcera som myslela, ze zomrem, ked som isla na zachod po opke prvy krat, ale teraz uz zvladam vsetko sama... az sa zastavujem, ze by som asi nemala, kedze som mala vcera opku..

susana019

goga
no musis poslat foto pred na mail e.uhrinova@gmail.com , a potom ti livaa posle link a heslo na galerku, napis jej pod akym nickom tu vystupujes. Len Livaa je teraz 2 tyzdne na dovolenke tak asi az potom.

susana019

guniatko ja som bola u Trsku na konzultacii, bol super a ked pojdem tak pojdem urcite k nemu. No len on uz v Interklinik nerobi ze uz nestiha najlepsie je mu zavolat a povedat ze chces ist na konzultaciu, bud ta objedna do SNOP alebo za nim do nemocnice v Ruzinove. Jeho kontakt najdes www.plastickychirurg.sk

goga

Ahojte, chystam sa na opku, a rada by som si pozreala nejake vase fotecky kvoli lepsej predstave, len neviem ako sa dostava do galerky. Vie mi niekto prosim poradit? ďakujem:)

guniatko

ahojte baby,vo stvrtok idem na konzultaciu ..Interklinik v Bratislave. Ma niekto z Vas skusenosti s touto klinikou resp. s lekarmi,ktori tam pracuju...??chcela by som ist k Dr. Trskovi,bola by som rada ak by ste mi napisali tie co ste u neho boli,ako ste boli spokojne a tak...dakujem

murjank

mops
posledna veta bola pre teba
mna operoval pred rokom..
a uz je to fakt super..bude to este lepsie..od aprila ta este isto pobolievaju..a este sa aj usadia

murjank

LILIII
ahoj
zle som sa vyjadrila
myslela som to tak, ze nemala som ziadne, a teraz mam a vobec to nieje vidiet..
ani v plavkach,nikto nepozera...mam ich normalne..
co poznam baby maju ich velke a hned to je vidiet, dokonca v obleceni..vo vystrihu..
no ja som nizka a stihla anechcela som velke..
mam na prirovnanie asi take ako erika judiniova..
ona to dokonca stale zatajuje a skocili jej na to..
u mna si len znami vsimli, ze mi podrastli a tiez ich odbijem..asi z antikoncepcie..
nepotrebujem aby to okolie vedelo..rodina tiez nevie..
vedia len blizky kamarati..a to staci..
a ja som spokojna,ze mam prsia..
ty ak si vysoka nemas tiez velke urcite..