ria255,
hej mám pod svalom anatom.Všetko teda robené naraz pri jednej operácií. Cena ? No je to asi individuálne, podľa rozsahu zákroku, predsa sme každá iná. Ja keď to zosumarizujem so všetkým, operácia, pobyt v nemocnici ( bola som jeden deň naviac kôli drenom )...atď, tak asi 2900€.Ale stálo to za to !!! Dlho som sa rozhodovala, tri roky šetrila. Neskutočne som sa bála, už len kôli tomu, že to nebolo len vloženie implošov a hotovo. Fórum mi dosť pomohlo, aj keď som pred tým bola viacmenej len tichý sledovateľ:-) No a potom samozrejme lekár... Mala som jedného, už aj naplánovanú opku a asi stáli pri mne anjeli strážny:-) Keď na to teraz spätne pozerám, mala som neskutočné šťastie, že som nešla k nemu. Ten mi nezistil ani asimetriu, o uloženie pod svalom ...to vôbec a naviac teraz keď viem, akú mám veľkosť, by som mala ešte aj vložený malý inplantát.Takže moje prsia by vyzerali ako dva pomaranče v igelitke a k tomu ešte aj každá bradavka inde vysoko.No a naviac, nechcel mi to robiť ani naraz.Najprv, že len skorigovať a to metódov dorezania do kotvy a až za pol roka imploše.Keď som išla k Trškovi som nechápala.Pomeral, zistil asimetriu. Operácia trvala dlhšie cca 3a pol hoďky.Ale mám bradavky v jednej rovine, vyplnený celý prsník a hlavne, ako vravíš ty, pekne stojí :-) Fakt som šťastná !!!!