Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Amina

susana 019,
som niečo cez 4 mesiace po a jazvy sú krásne. Neviem aká to je metóda, čo sa pýtaš, ale okolo bradavky mám teraz už len tenčký biely pásik ( jazvičku ) , no nech je 1mm široký. ked mi na to pozerali kamošky nechceli veriť, že mám imploše cez bradavku.mala som síce jeden malinký problé, zapálil sa mi vraj vnútorný steh, tak mám len malinkú dieročku pri bradavke :-), ako keď sa ti zahojí pupáčik. Kľudne ti pošlem mail. Teraz som v práci, ale z domu není problém. Pošli mi adresu

pa

susana019

Ahoj Amina,
chcela by som sa opytat kolko si teraz po?
No mne by mal tiez Traska robit aj modelaciu a chcela by som vidiet foto ako to asi vypada, teda tie jazvy po dlhsom case. Ak by si mala nejake new foto, mohla by si mi poslat na mail?
Dakujem.
A este jedna otazka ty mas to sitie urobene tiez na ten system ze ako stahovacie vrece a citis aj tam ten uzlik?

Amina

ria255,
hej mám pod svalom anatom.Všetko teda robené naraz pri jednej operácií. Cena ? No je to asi individuálne, podľa rozsahu zákroku, predsa sme každá iná. Ja keď to zosumarizujem so všetkým, operácia, pobyt v nemocnici ( bola som jeden deň naviac kôli drenom )...atď, tak asi 2900€.Ale stálo to za to !!! Dlho som sa rozhodovala, tri roky šetrila. Neskutočne som sa bála, už len kôli tomu, že to nebolo len vloženie implošov a hotovo. Fórum mi dosť pomohlo, aj keď som pred tým bola viacmenej len tichý sledovateľ:-) No a potom samozrejme lekár... Mala som jedného, už aj naplánovanú opku a asi stáli pri mne anjeli strážny:-) Keď na to teraz spätne pozerám, mala som neskutočné šťastie, že som nešla k nemu. Ten mi nezistil ani asimetriu, o uloženie pod svalom ...to vôbec a naviac teraz keď viem, akú mám veľkosť, by som mala ešte aj vložený malý inplantát.Takže moje prsia by vyzerali ako dva pomaranče v igelitke a k tomu ešte aj každá bradavka inde vysoko.No a naviac, nechcel mi to robiť ani naraz.Najprv, že len skorigovať a to metódov dorezania do kotvy a až za pol roka imploše.Keď som išla k Trškovi som nechápala.Pomeral, zistil asimetriu. Operácia trvala dlhšie cca 3a pol hoďky.Ale mám bradavky v jednej rovine, vyplnený celý prsník a hlavne, ako vravíš ty, pekne stojí :-) Fakt som šťastná !!!!

mops

LILIII ja ked som sla na konzultaciu chcela som rez pd prsom,ale doktor ma presvedcil pod pazuchu a fakt nelutujem.Uz teraz nosim tricka na ramienka a to som 3 mesiace po.Ale on ti navrhne co bude pre teba najlepsie je to fakz prijemny doktor.

LILIII

MOPS MURJANK baby dakujem za radu ,nevedela som sa rozhodnut a este sa vas chcem spytat ci je lepsie zavedenie implantatu z podpazusia alebo pod prsia. co sa skor zahoji a je menej bolestive ?

ria255

amina dakujem ti velmi pekne, ty mas presne taky isty tvar prsnikov ako mam aj, ja som tiez uz rok po porode a prsia som mala obrovske naliate no a tiez som zhodila z poporodnych 63 na 50 a ta koza sa asi nestihla tak stiahnut, pretoze predtym som mala prsia pekne. keby mi to dopadlo tak ako tebe bola by som maximalne spokojna mas to velmi pekne a krasne ti stoja, lebo som videla baby čo si dali urobim implantaty bez modelacie a to sa mi teda nepacilo vobec, samozrejme pri poklesnutych prsnikoch. mozem sa ta este opytat ako je to spoplatnovane o kolko sa navysi ta suma alebo sa plati ako za dva zakroky? malo by menej nie? kedze vlastne narkozu izbu a podobne platis len raz. dakujem

Amina

ria255,
ahojček. Ja mám robenú súčasne modeláciu a vloženie implantátov. Som strašne spokojná, lebo mám všetko robené len cez dvorec. Takže keď sa dostaneš do galeríe môžeš pozrieť fotky, alebo sa zaregistruj na omlazeni.cz. Je tam veľa kočiek aj z tohoto fóra.Ja som tam ako Mandy36. Operoval ma mudr. Trška.
pa