Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bejbyvi

aha :) ale pocula som, ze casom sa to tak ulahne..trosku splasne.. takze su lepsie asi tie s vysokym profilom... alebo nie a vyzeraju moc umelo, tak su lepsie s nizkym profilom?

kiarusenka

ahoj bejbyvi v medical centre ... rozdiel v implantatoch je taky ze vyoksy profil je implantat vypuknuty a vyplni celucky prsnik a nizky je taky splaknuty ...

petula5

SunD hehe, ja mam termin 3.8. a chcela som ho zmenit na 31.7. kvôli mentstruacii, ale povedal mi ze ma operaciu a to ty :)))))
sranda
neboj dobre to dopadne!!!

kiarusenka

ahojte baby ja som bola v medicale za dr ze chcem ine vacsie a vysoky profila on ze nie ja vas odmietam operovat mne sa pacia ..tak toto je uz sila ... jemu sa pacia len keby sa aj mne pacili...mne trepal ze ja mozem mat 260 chodila som prosikat za aspon300 a mam 178cm a 65kg a moj akamoska co ma 175 cm 50kg jej supol 350vysoky profil..tak som na nho nasrana ... v ziadnom pripade k nemu nepojdem v zivote .

SunD

Ahojte. Ja mám termín OP u MUDr. Fábryho 31.7.. Budem mať anatomické 300 (pravý) a 325 ml (ľavý) z dôvodu asimetrie. Mala niektorá podobný problém. Vie mi niekotrá poslať fotky ako OP dopadla? Mám trochu obavu či tá asimetria nebude ešte viac viditeľná. Ktorá má už po a bola u MUDr. Fábryho. Prosím dajte viedieť, lebo čím sa blíži viac termín, tak tým viac sa obávam, či som sa rozhodla správne. Ďakujem

bejbyvi

takze baby akych doktorov odporucate? trsku som tu postrehla a pikulu.. este je niekto taky dobry? pocula som, ze v tt nerobia moc dobre a v ba je to ako kde...a este som pocula aj o bb ale tak to je dalej, kedze som z tt kraja

mimimi

Caute baby,

som 6 tyzdnov po OP, citim sa super, nic neboli... myslite, ze mozem uz chodit na solarko?
teda uz som bola 2x, len ci mozem...

dik a pekny vikend

susana019

Amina dakujem moj mail zvalekova@centrum.sk
no a ja som mala na mysli ten vnutorny ten sa robi tak ze po par rokoch sa da len zas tak nejak stiahnut, ale pravdepodobne ho mas aj ty kedze ta robil Trska.

ria 255 aj mne Trska hovoril ze modelacia aj implantáty cca do tych 2900€.a ze tak cca 2a pol hodiny trva operacia