Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Luccy07

LILIII- aj tu mame galerku s fotkami pred a po, spravuje ju Livka.este je na dovolenke.ked jej posles na meil svoje foto da ti heslo do galerky a mozes si to porovnat...jej meil najdes ked zalistujes spat

LILIII

ahojte ma niekto skusenost : dok. mi navrhol 300-vky povodne som chcela 350 no na konzultacii ma vsak prehovoril na mensie (mam vysku 173cm , vahu 53kg)vraj som moc uzka a 350 by bolo na mna moc , neviem sa rozhodnut pacia sa mi vsak prirodzenejsie tvary no neviem ci to nebude malo prezerala som si i internet no tu mi pripadaju fotky moc retusovane

andree

Kuriatka moje pekne,tak koncom oktobra idem na reoperaciu.Prva opka bola 17-teho decemmbra.Idem do vacsich.povodne 300ml,teraz 400ml a 425ml,ohladom tej asymetrii.Drzte mi palce.&&&&

mnamka257

podla mna na tom nieje nic zle...ved radsej si dam urobit silikonove prsia, ako sa mam stale zmarat v depke kvoli malym prsiam..

wiwien

ahojte,aj ja rozmýšlam nad silikonmi,pretože mám riadne malinké prsia a mám z toho dosť komplex, najmä ked idem do plaviek...aj ked viem, že prsia nie su tá najdôležitejšia vec na svete, ale aj tak s mojimi niesom spokojná..len sa hrozne bojím tej bolesti po tom a ešte toho, že ma bude okolie odcudzovať..a už si tobôž nenájdem chlapa, ktorému by to nevadilo.., že moje prsia budú umelé ..

Luccy07

a ešte:-)
je tu nejaka babena co si ich dala urobit a potom mala deti?ako sa tie prsia zmenili,bola potrebna modelacia?

Luccy07

ahoj vsetky co mate po:-)
chcem sa spytat-
-Ako dlho ste po a ake mate jazvy?(zmiznu uplne?po akom case?)
-Ake su tie prsia na dotyk?

rybicka7260

ahojte ,
vie mi niekto prosim poradit. Chcem ist tiez na operaciu asi k p. cervenovi,mate s nim dobre skusenosti, prosim ktora ste boli operovana u neho napiste mi :) budem vam vdacna za kazdu radu a neviete prosim kolko to u cervena stoji.
dakujem

kiarusenka

ja neviem ake mas prsia teraz ty ..ja mamnizky profil a vyzera to tak ze su to moje prsia ..z 10ludi 8povie ze su moje a2 sa nevyznaju :)))) podla mna ked chces aby boli take prirodzene tak nizky ak chces aby boli vypuknute ako ma napr. Cifrova tak vysoky ...