Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

purple

ahojj sya :-) asi sa aj ja viac priklanam k cervenovi podla tych fotiek, ty mas stredny profil alebo aky? nie je to tam napisane :-(

sya

purple som tiez rozmyslala chirmed ke a novamed bb, kedze som z pp... aj ked doma niesom, no ale predca...nakoniec som sa rozhodla pre bb, dr. cerven... nelutujem, ak by som mala ist znova urcite je to on... 28 to budu 3 mesiace... ani moja mamka nebola nadcena, ale, ze je to moje rozhodnutie a ona sa omna aspon po opke postara a aj tak bolo... oco tiez sa staral, nosil na konzultacku, opku, stehy este aj k zubarovy no setko a to som si myslela, ze pred ocom to bude cudne.... vydela som tvoju fotecku, no ja som mala malinko viac... ja tiez ze b/c som cela, mam c, zalezi od potprdy, v jednej mam d takze som stastna... b by mi asi nestacilo... hehe...

purple

ahoj sya,

no rozmyslam ze pojdem a to bud do chirmedu v KE alebo novamedu v BB k Cervenovi. Zatial len zbieram info a citam vsetky diskusie a postupne pripravujem maminu(kedze s nou byvam a budem chciet,aby mi potom pomahala a nehovorila dookola,ze co za hlupost som si to zmyslela),lebo velmi naklonena mojmu napadu nieje.Chcela by som nie velmi velke,nech to nie je velky kontrast k mojej postave,ale na druhej strane ked uz to mam podstupit tak nech potom nelutujem ze som si nedala vacsie(nieco medzi B/C asi),kludne pozri tu nestastnu fotku v galerke.

purple

ahoj sya,

no rozmyslam ze pojdem a to bud do chirmedu v KE alebo novamedu v BB k Cervenovi. Zatial len zbieram info a citam vsetky diskusie a postupne pripravujem maminu(kedze s nou byvam a budem chciet,aby mi potom pomahala a nehovorila dookola,ze co za hlupost som si to zmyslela),lebo velmi naklonena mojmu napadu nieje.Chcela by som nie velmi velke,nech to nie je velky kontrast k mojej postave,ale na druhej strane ked uz to mam podstupit tak nech potom nelutujem ze som si nedala vacsie(nieco medzi B/C asi),kludne pozri tu nestastnu fotku v galerke.

purple

ahoj sya,

rybicka7260

ahojte :))
prosim je tu niekto kto bol u p.cervena? je naozaj dobry? prosim poradte mi, tiez chcem ist na opku, ale neviem ku komu mam ist, som tu vycitala par doktorov, ale neviem sa rozhodnut, a kolko sa treba do predu objednat? je dlha cakacia doba, ci zalezi aj ako kde? prosim poradte tie co uz mate po tom. to treba tomu doktorovi napisat, ci treba ist hned za nim, alebo ako sa mam objednat?
dakujem pa :)

sya

ahoj purple, dakujem, ze sa ti pacia... na tych fotkach som mala este paranoju, ze niesu rovnake...heh... teraz sa mi zdaju rovnake, takze som uplne stastna... no pred opkou som mala no take male psia, nieze uplne, ze rovna som bola, no skoro hej ale take no male... nemam fotku, lebo sa mi moje prsia nepacili, neboli vobec rovnake... v cm neviem... ty sa tiez chystas??? kedy??? kde??? co a jak???

purple

ahoj sya,
pozrela som si ta v galerke,mas to ozaj velmi pekne urobene :-) len tam nemas fotku pred,preto sa chcem opytat kolko cm si mala cez prsia pred opkou?mala si nejaky základ?

sya

ahoj liliii... ja mam 300, meriam 172, vazim 54... a uplne mi to staci... aj mne vravel, ze som uzka, myslim pod prsiami 72cm, zadok uz uzky nemam... hehe... sak ak sa nahodou dostanes do tej galerky ako ti lucy07 spominala tak uvidis ake maju kocky paradne prsia...

sisaaa

Ahoj Lucy, mam 5mes po op, a nikdy by som nevahala opät to podstupit. Velmi dlho som vahala ci ist na to alebo nie, boli to roky, a naozaj nikdy nebudem lutovat ze som sa na to dala, a ak aj jedine preto, lebo som nesla do väsich (ved pozri galerku). Co sa tyka bolesti, bola som velmi ojedinely pripad, co mi povedal ak lekar, hned po opke, som sama sla na wecko, sama som zisla z postele, ruky som dala v pohode za hlavu, zubky som si umyla tiez sama. Ale treba davat pozor a radsej naozaj oddychovat. Jedine co som citila, bol obrovsky balvan na hrudi. A co sa tyka dotyku, spociatku boli tvrde ako kamen, teraz su mäkkucke ako vaticka, prirodzene a a naozaj krasne, nebyt tej jazvicky, asi by nikto nepovedal ze nie su moje. Tak drzim palce a prajem vela stastia, nech sa ti splni tvoj sen, ved sny su na to aby sa realizovali, ze ? :)))