Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

externa

kiarusenka-a preco si nesla este za inym Dr.?mne totiz tiez povedali v medical,ze max.260ml,a potom Trska mi v pohode dal 320ml,a to mam 175cm a 48kg,dokonca jezovitova mi chcela dat 350ml!

inak Trška je ok,co sa tyka aj po operacnej starostllivosti...Ja som 6,5 mes po OP.

susana019

rybicka7620 no najlepsie je ist co najskor na konzultaciu a popripade sa hned objednat na operaciu. Staci ak si das do google jeho meno to ti urcite nieco vyhlada a urcite aj nejaky mail popripade aj tel a treba mu zavolat a objednat sa popripade sa opytat na volny termin.

rybicka7260

diky susana019 :)
a aka je dlha cakacia doba? lebo ja by som chcela ist na opku teraz v zime o oktobra najneskor do februara, len sa bojim, ci neni dlhsia cakacia doba:(
neviete ako to chodi, to je asi individualne, ja by som chcela ist k cervenovi. diky pa

susana019

rybicka7260 a jamimili kedze patrite medzi nas tak treba poslat foto pred livke na mail e.uhrinova@gmail.com aj s menom pod akym vystupujete tu a ona vam posle heslo do galerky.
Jamimili si na tom presne ako ja mam tiez 2 deti a tiez take "velke" prsia ako ty.
Tak drzim palce. Ja som tiez z Ba a bola som u Fabryho a u Trsku, Tska na mna urobil vacsi dojem :)

jamimili

Ahojte dievcata uz minule som pisala ze by som sa chcela pridat do galerky:-))mam 29 rokov 2 deti a prsia????haha take nulky asi 70 A...muza som dlho prehovarala..nakoniec povolil takze teraz zbieram info co ked a za kolko ja som z BA.tak dufam ze mi odpoviete.

wiwien

baby ja sa fakt strašne bojím...a preto sa ani neviem rozhodnúť....ako sa inak dajú pozrieť tie vaše fotky v galérii..aj ja rozmýšlam nad doktorom červenom..

sya

ahoj purple... neviem aky mam profil, myslim, ze som sa ani nepytala... ja som dr. doverovala na 100%, verila, ze on mi urobi krasne prsia...