Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

murjank

externa
a aku mas velkost?
a pri akej vyske a vahe?
diky
ja som tiez uz 13 mesiacov po opke, tiez niekedy ma napadne ze mohli byt vatsie, ale aspon to tak nevydno extremny rozdiel, aj ked ludia co ma poznali si hned vsimnu ze mam vatsie prsia..
ja si uz ani tak nepripadam, uz su ako moje..ale sem tam ma este napadne ze mohli byt vatsie..ale co uz..

externa

sisaa-ahoj,aj u mna takisto...prsia super,mäkunke,ale tiez sa dost zmensili...

sweet-ahoj,aj ja si ta pamätam....vsetko je ok,som spokojna,az na tu spominanu velkost....Ale urcite lepsie ako predtym :)

sisaaa

ametystka, externa, sweet

caute kocky, ako sa mate, prsicka posluchaju ? Ja som 5mes po op, su uzasne, mäkkucke, ale akosi sa zmensili, a to som sla pri tom na 325ml a hrozne som sa obavala velkosti, o 10rokov pojdem urcite do väcsich :)

sisaaa

ametystka, externa, sweet

caute kocky, ako sa mate, prsicka posluchaju ? Ja som 5mes po op, su uzasne, mäkkucke, ale akosi sa zmensili, a to som sla pri tom na 325ml a hrozne som sa obavala velkosti, o 10rokov pojdem urcite do väcsich :)

sisaaa

Ahoj Ludka,
u Potockej som bola na konzultacke, spravila na mna velmi dobry dojem, poukazovala mi implantaty, dokonca aj izbicku, kde pacientky lezia, ale odohnali ma od nej brutalne vysoke ceny, tak som sla radsej do KE chirmedu :)

ametystka

sweet

ja si ťa pamätám :)) ahoooj
som osem mesiacov po a som tiež veľmi spokojná. tričká už na mne nevisia, v plavkách už nemám komplexy :)
sú tu samé nové tváre, občas sem zájdem, len tak čítam ako babenky preberajú dookola profily, veľkosť, doktorov...ako my vtedy :)

sakura,

už tu nechodíš?

sweetlemon

ahojte babenky,
fuuu, som tu teda uz dlho nebola. pamata si ma to vobec niekto? ja uz som 11 mesiacov po opke a teda ani neviem, ze ich mam, no super :)

ludka111

ahojte babenky nema niekto skusenosti s doktorkou evou potockou?z popradu mam chcem si unej dat silikonove implantaty dakujem