Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

dominique

kiarusenka - pozerala som tvoje fotky nove, co mas na fb a mas ich tam obrovske:))) Urcite to nepotrebujes, radsej neriskuj po zdravotnej stranke:)
Su krasne:)

dominique

externa, sisaa - baby, co ste dlhsie po opke, kedy vam uplne zmäkli? a este sa zmensili? A to kedy a preco?! Mne sa zmensili,ked zmizol opuch a dufam, ze sa uz nezmensia...Mam ich od zmiznutia opuchu 3 mesiace rovnake...
Tiez ma niekedy napadne, ze by mohli byt väcsie...

kiarusenka

ja som chcela vysoky profil a mozno350ML ale ke rozmyslam tak vacsie si ani nie lebo ja mam teraz problem kupit si koselu... neodporucaju mi lebo mvela narkoz za sebou nie je dobre.plus beriem antibiotika lebo mam problem s pecenou zapal oblicky jtoru mam len jednu a zapal moc.mechura takze nemozem ist ....

kiarusenka

ahojte kočky, tak ja mam opku 18augusta v chirmede ale nezskutocni sa pretoze mi to dr neodporucaju a internistka ma nepusti ... asi somm aj po vsetkych zdrav.komplikaciach co som teraz prekonala ostala aj spokojna .... len sa troska bojim chudnutia no uvidim potom ....

ludka111

ahoj sisaaa ja som bola tiez na konzultace u potockej.chcela by som anatomicke eurosilicon,a cislo naj ake mozem vravela mi ze ma to vide do 60 000sk.tebe v ke kolko vraveli?diky

petula5

ahojte,
som druhy den po opke. dnes mi dali dole tie hadicky...
hrozne to dva dni bolelo, dnes uz je trosku lepsie..
doky povedal, ze je to hlavne tym, ze mam velke implantaty pod sval, tak to musi boliet...
no uz nikdy na reoperaciu :D :D
prsia sa mi pacia, juj veru ano. :)
baby prosim vas nemozete mi v skratke napisat, co bude teraz nasledovat? kedy zmäknu?