Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

petula5

janulik zatial som spokojna, 2600 som platila.

dominique kolko si ty od opky? mne sa dnes zda, ze mi je ta podprsenka ovela volnejsia. dufam, ze sa mi nerozlezu prsia do stran :D :D

dominique

janulik13 - prelistuj si niekolko stranok dozadu a dostanes sa aj na nasu galeriu...Ja som bola tiez uz Cervena, som spokojna s jeho pracou, ale ako väcsina by som si priala väcsie:)

petula5

ahojte
dakujem za odpoved.
ja som bola minuly stvrtok v posonium clinic, mam 450ml, vysoky profil pod sval.
uz to tak hrozne neboli, skor ma teraz bolia jazvy. zajtra je to tyzden od opky, uz sa sama obleciem a tak.
mam sa este setrit? a baby, to olepenie okolo prsnikov je este dôlezite? mna to hrozne svrbí

janulik13

baby ahojte,
chcem ist na platiku prs, teda ja uz som rozhodnuta, len neviem koho si vybrat, co som aj citala na forach, vsetci ospevuju dr. cervena. je naozaj taky dobry, alebo je to len? nemozte mi poslat, prosim, nejake vysledky jeho prace? dakujem

dominique

petula5 - gratulujem k novym prsickam:)
Neboj, prve dni su najhorsie, potom sa rychlo zotavis:)
Kolko ml mas? U koho si bola?
Tesim sa na fotecky:)