Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

externa

...a este,jazvy mam stale trochu cervene,a akoby sa mi rozpili,cize nemam rovne tenke ciarky,ale na koncoch maju aj 3 milimetre.....co je na jazvu vela.

externa

dominique-asi po 5 mes zmäkli,su ok...Neviem dôvod zmensenia,ale v pohode obleciem moje stare podprdy pred op,sice bez vypchavok,ale aj tak....A cka....

dominique

janulik13 - nie, velkost nebola zle odhadnuta. Lekar mi dal najviac, ako slo, kedze som mala zly zaklad - uplne nulky. No, zdaju sa mi aj tak niekedy mensie ako som chcela. Ale som velmi spokojna, to nemozem popriet...

veronikaB

Ahojte dievčata,
už mám konzultáciu u Dr Cervena chcem sa Vás opýtat ze kolko Vás to cca a vyslo, Ja by som mala ist na celkovu korekciu prsnikov s implantátmio . Dakujem

petkabih

Ahojte, mam jednu otazocku pre tie, co boli na prsiach u Cervena, rez cez pazuchu.

Kolko tyzdnou sa ma cez den nosit podprsenka lipoelastic?

Lebo ja teraz neviem, ci dokopy mi hovorila 3 tyzdne, este 3 tyzdna - po vybere stehov.
A v noci ze 6 tyzdnov..

Tak este ci dokopy?

Dakujem:))

Inac sa mam fajn, som cez 3 tyzdne po opke, dnes idem prvy den soferovat (dufam, ze uz mozem)

a ako je to s opalovanim? slnko/solarko? Nepytali ste sa?

Ked bude viac casu, nafotim a poslem foto.

siska145

ahojte kocky....rozmyslam o silikonoch, kolko asi trvaju bolesti po zakroku? moze mi to niekto popisat, kto to ma uz za sebou?dik

kiarusenka

presne tak domi, neviem si inakpredstavit ze teraz dalsia a po babatku opat ... to uz by mi ich mozno aj namontovali na celo :)))))vystrihnem fotky a coskoro poslem :)

dominique

kiarusenka - ahoj moja, myslim, ze si sa dobre rozhodla:)A zväcsili? Tak parada:)Na tych fotkach z dovci vyzeraju fakt obrovsky:))) Posli nove fotky:)))
Ja tiez pojdem az po babatku na väcsie. Som zatial spokojna, kupim si carovne podprsenky a bude:)

kiarusenka

ahoj dominika :-) no ja mam pocit ze sa zvacsili .... kaslem nato bud ked schudnem alebo nieco tak potom pojdem.... alebo po babatku ...