Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Iva_

ska38 tebe to chirurg nepovedal??? Ak nie tak ja som musela mať maxim. 10 dni stare vysledky, ale niekde môžeš mať aj 14 dni stare zaleži od podmienok kliniky.

ska38

Ahojte kočky,
prosím Vás, koľko dní trvá predoperačné vyšetrenie?A musím sa objednať?A koľko dní dopredu sa mám objednať?Ďakujem

janulik13

baby caute,

pisala som tej babe na gmail kvoli fotkam, ale neozvala sa mi, nviete co je s nou, ze ci je len na dovolenke? Diky

janulik13

baby caute,

pisala som tej babe na gmail kvoli fotkam, ale neozvala sa mi, nviete co je s nou, ze ci je len na dovolenke? Diky

deni38

Ahojte kocky,

*Dominique,
uz mas nove fotky, pisala si, ze posles po dovolenke.Dufam, ze si si oddychla.
Ja ked pozeram fotky, tak asi pojdem do mensich....Chcem, aby vyzerali co najprirodzenejsie....ale aby som to potom neolutovala.A mozno je to aj tym, ze vela kociek , ma fotky z blizka a mne sa zdaju hrozne velke.Pripomeniem, Dr.Cerven mi navrhol 350ml pod sval.Ze mam dobry zaklad, pod prsiami 77cm,vyska 174,vaha 55kg.Postava chuda.pa

deni38

Ahojte kocky,

*Dominique,
uz mas nove fotky, pisala si, ze posles po dovolenke.Dufam, ze si si oddychla.
Ja ked pozeram fotky, tak asi pojdem do mensich....Chcem, aby vyzerali co najprirodzenejsie....ale aby som to potom neolutovala.A mozno je to aj tym, ze vela kociek , ma fotky z blizka a mne sa zdaju hrozne velke.Pripomeniem, Dr.Cerven mi navrhol 350ml pod sval.Ze mam dobry zaklad, pod prsiami 77cm,vyska 174,vaha 55kg.Postava chuda.pa

susana019

Ahojte baby co ste nespokojne po opke,ze ich mate male. Ak vas nieco take napadne tak si pozrite foto pred a povedzte si co je lepsie :))))

sisaaa

Ahoj dominique, tak asi ako pise externa, nejak som nesledovala kedy zacali byt presne mäkke, ale mam skoro 6mes po, a su mäkkucke, a zda sa mi ze sa zmensili, motno preto ze sa vidim kazdy den, a na kupku som videla baby, ktorym som zavidela, ze maju väcsie prsia :))