Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zu1980

ska38 a ketrin11 dakujem za povzbudenie.

ketrin mohla by si mi poslat nejake foto na mail? ja mam proste strach ze budem vyzerat hrozne umelo :( a to zas nechcem. proste ze to budu melony :) aku velku podprdu teraz nosis? kamoska ma 260ml a ma ich pekne. Ono to zavisi asi aj od toho aky ma baba povodny "zaklad" a velkost.

dakujeeeem :)

Zu1980

ketrin mohla by si mi poslat nejake foto na mail? ja mam proste strach ze budem vyzerat hrozne umelo :( a to zas nechcem. proste ze to budu melony :) aku velku podprdu teraz nosis? kamoska ma 260ml a ma ich pekne. Ono to zavisi asi aj od toho aky ma baba povodny "zaklad" a velkost.

Zu1980

Zu1980

Zu1980

Zu1980

ketrin11

ZU1980, ahoj, nemusis sa vobec bat. Ja mam 170 a 48 kg, pod prsiami 69 a mam 350. Rozdiel mi to spravilo cca 8 cm. Najprv mi navrhol 325, mam pocit, ze to vtedy vsetkym navrhoval a ja som si to zmenila na 350. Potom sa Cerven az zhrozil, ze tak vela, ale na kontrole bol velmi spokojny. Sam sa priznal, ze sa stava, ze niekedy nie je spokojny ale ze ja sa stazovat urcite nemozem. Dokonca sme sa na par veciach aj smiali, som ho nikdy predtym nevidela usmiat sa, nie to este nahlas sa smiat, hihi. Uplne iny clovek:))) A mam pocit, ze odvtedy zacal navrhovat namiesto 325, 350..
Takze drzim palceky

ska38

Iva_
ďakujem za info.Povedal...,len sestrička povedala, že je na mne , buď mi to urobia v Novamede alebo cez moju obvodnú Dr.Že sa mám rozhodnúť.Tak som zaváhala, kedy vlastne sa mám objednať na predoperačné.

Zuzu1980,
ja mám 174cm/55kg, pod prsiami 77cm,cez 85, tiež ma zaskočil,že mi ide dať 350ml...Aj mne povedal, že mám hrudník dobrý na tieto prsia.Ja som si myslela, že mi dá maximum 300ml.Kamoška má 270ml, má ich super, nikto jej neverí, že má silikón.

Zu1980

Ahoj,

dnes som bola u Dr. Cervena na konzultacii. Vie mi niekto poradit, ci 350 nie su vela? Trosku som zostala zaskocena, lebo sa mi to zda vela, ale vravel, ze nemam tak uzky hrudnik i ked pod prsiami mam 71cm a vraj to bude pekne. Momentalne mam cez prsia 79cm a tvrdil, ze mi to prida 10cm na obvode. Odporucil mi ich aj napriek tomu ze meriam 169 cm a vazim 50 kg. Vie mi niekto poradit alebo poslat nejake foto? Podprsenku po operacii mam predpisanu v rozmeroch 70D. Je to pre mna akosi skok, tak neviem. Rozmyslala som na 325, ale vravel, ze kazda to potom lutuje a chcela by ist do vacsich. poradte. dakujem

Iva_

Ano musiš sa objednať a tie vysledky krvi by Ti mali prísť do 10 dni. Určite aj skôr ak tam nebudeš potrebovať aj z infekčneho (HIV...)