Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

evciatko7

Ahoj besna, Cifrovej robil prsia Cerven z BB, ma okruhle implantaty pod svalom. A ked uz teraz mas take 1,5lky, tak tych 325 ti to spravi. Ale ja vravim teraz o jej prvu operaciu...O druhej som iba utrzom citala ze na nej bola, ale ani som na nete nevidela foto jej novych prs.

besna

petula5

ja viem ze to ziadna nemoze vediet na 100%, myslela som len ze co si myslite...

Kua ja si tak tuzim dat spravit prsia ale sa strasne bojim... chodievam sem nacerpat indpiraciu... :o)

Drzim palce vsetkym z Vas ktore to mate pred sebou a tisko zavidim kazdej z Vas ktore to uz mate za sebou :o)

petula5

besna
neverim, ze by sa niekto skusil co len vyjadrit k tvojej otazke. to ti ziadny laik nema sancu povedat, ze ake ma ona silikony. Len jej doktor, ktorý poznal jej prsia pred operáciou a tak. musel by to byt odborník a nie kočky z fóra :)))

i ked niektore prispevky na internete vyznievaju akoby prave autor atestoval z plastickej chirurgie..zbytocne len zavádzaju

brekeke

ahoj kocky, chcela by som sa spytat, kolko cm pod prsiami ste mali ked ste isli na opku.. lebo ja mam 78 cm (no mozno dovtedy schudnem na 75 cm) a bojim sa, aby som potom nevyzerala prilis "velka"... je tu niekto kto ma podobne miery?

besna

Ahojte baby... zaregistrovali ste ze Eva Cifrova ma druhykrat po opke??? Kua ma krasne tie prsia...

Obraciam sa na Vas o radu bo ako citam ste fakt skusene... Co si myslite akeho typu ma ona silikony??? PYtam sa bo ja chcem tiez take...
MYslim ze niektora ste pisali par stranok dozadu ze ma vysoky profil... Ozaj a neviete nahodou niktora u koho si ich dala robit???

Diky moc za prispevky...

sya

ahoj petula... mna od zaciatku bolelo len lave prso, prave vobec a bolelo ma 3 mesiace co som sa uz aj bat zacala, ze co tak dlho... ale uz neboli... :)

petula5

ahojte,
ja som 3 tyzdne po operacii, bolí ma uz len jeden prsník.
baby co ste po, je to v pohode, ze ma boli jeden prsnik viac ako druhy?
a mam na dotyk necitlivu kozu v pod bradavkami. mali ste to niekto?

ska38

Ketrin 11,

V galérke ,máš fotky len po 10 a 20 dňoch.Určite sa zmenili...Teraz si asi po OP 3 mesiace,že?Máš v pláne poslať nové fotečky?
Pa

chrisss

ahojte baby ,
ja som uz asi zufala, dala som si prsia spravit pred rokom a som v podstate uplne spokojna ibaze mam este stale take nepekne jazvy. chcem ist buduci tyzden za mojim primarom ale bojim sa ze ma posle domov ze to si musim zaplatit korekciu jaziev sama , ze on uz s tym nic nema....ako vam sa zahojili jazvy ?

Zu1980

ska38 a ketrin11 dakujem za povzbudenie.

ketrin mohla by si mi poslat nejake foto na mail? ja mam proste strach ze budem vyzerat hrozne umelo :( a to zas nechcem. proste ze to budu melony :) aku velku podprdu teraz nosis? kamoska ma 260ml a ma ich pekne. Ono to zavisi asi aj od toho aky ma baba povodny "zaklad" a velkost.

dakujeeeem :)