Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mihai

ahojte baby :) je mi jasne ze kedze tato tema je tu dlho, prebrali ste vsetko mozne. ale aj ked listujem, neviem sa dopracovat k info o predoperacnom priebehu. idem na zvacsenie o 3 tyzdne. pls, co sa bude diat pred zakrokom ? ok, pridem do nemocnice. a potom ? zaujima ma vsetko, az po moment ked zaspim v narkoze. nezname nahana strach a bolo mi blbe sa pytat chirurga ze prosim vas a kedy a ako pojdem na operacku, kedy sa prezleciem, blabla. ale zaujima ma to nemam chut na to prist az tam. treba byt uplne odmalovana, aj mihalnice? co gel. nechty ? mozu ostat ak je gel priesvitny? dakujem vopred :)))

Zu1980

ametystka dakujem za radu. uz som poslala sice povodny stav, ale chcem vidiet pracu lekarov, kedze mam pred opaeraciou. dakujem

ametystka

Zu1980,
pošli svoje odfotené prsia /bez tváre/ live na adresu
e.uhrinova@gmail.com
ona ti pošle stránku a heslo :)

Zu1980

Baby ozaj som asi blba, ale ako sa dostanem do galerii o ktorych tu pisete, pripadne, kde si ju mozem vytvorit? dakujem

silvia a

zdravim vas,po dlhej dobe sa opat hlasim:o)))su tu este neake starejsie?Baby mam niekolko otazok.rozmyslam nad tehotenstvom,implantaty mam skoro dva roky,,,viete mi povedat co vsetko ma caka ked otehotniem?mam na mysli citlivost,kojenie atd..

besna

evciatko7

presne takyto komentar som asik cakala :o) super ze si povedala svoj nazor... ja som si listovala par stranok dozadu a poctivo si robila poznamky. Vyslo mi ze vela z Vas neda dopustit na Cervena z BB a a teraz som sa v nom len uistila.. :o)jaaaaaj super...

este ked sa prestanem hambit za moje prsa, poprosim o prisup do galerky a poslem aj ja svoje foto... :o( Vase nazory si precitam isto skor ako sa odhodlam ist na konzultaciu...

Super baby ze si takto pomahate...

kiarusenka

ja som videla evine nove prsia na nete a ma ich vacsie... ma ichpekne ..hned som si myslela ze ich robil p.červen .. totoje jeho praca -krasa ... som si vsimla ze vela kočiek z fora ma tenisty tvar len mozno mensie ... neviem neviem ci nema viac ako 380ML ... moje prsia su normal ako ´ozajsne´ :D normla makke co sa mi nepaci ... aj sa hybu normalne ... este som aj schudla tak sa bojim ci si ich nenajdem na kolenach ... pidala som do galerky jednu foto ..

evciatko7

ano Ketrin je to pravda. Ja mam tiez rez pod pazuchov, a raz ked budem amt dietatko tak po nom pojdem na rez pod bradavkou. Ten ani vidiet nebude. Osobne by som nechcela mat jazvu pod prsiami. A dvorcom by sa malo az vtedy ked uz zena nechce mat viac babo, bo to moze porusit mliekovody, a j mozne ze by zena nevedela kojit.

ketrin11

baby, minule som citala, ze rez pod pazuchou sa da robit len raz. A tak ma napadlo, ze ak niekedy budem potrebovat reoperku, museli by mi to robit inakadial, je to pravda??? to sa mi ale nechce verit
dakujem