ahoj mihai... neboj sa nic, ves aka to bude sranda, ked si potom na to spomenies... pred opkou mi dali len tabletku, potom ma doktor pokreslil... potom pomna prisli sestricky mi bolo smiesne, este teraz mi je... ma odtlacili jak princeznu na salu na posteli... na sale tma... zasvietili svetlo v strede stol operacny a nad nim take obrovske svetlo... pre mna to bolo jak vo filme... potom som si sama po schodikoch vyliezla hore... zaviazali mi ruky, nohy, strcili infuziu... no a potom zacala anesteziologicka carovat nadomnou s tou narkozou... este v duchu si myslim, no a teraz to dostanem na ksicht... co si pamatam ani som to prilozene na tvary nemala, zatocilo sa mi v hlave a uz som spala... a po opke to zvladnes tiez, neboj nic... ja som bolesti mala prvy den, ale to ma aj chrbat strasne bolel, spat som nemohla, lebo nesom zviknuta na chrbte... tabletka na spanie nezabrala, tak som bola nervozna... ale po dvoch nociach to uz bolo lepsie, to som uz aj doma bola... uz som aj pospala... ale tabletky od bolesti som nebrala ziadne... tak drzim palce a zvladnes to... :)