Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ska38

ahojte kocky,

Ketrin 11, Dominique

Poslete Livke nove fotky?Urcite sa prsicka zmenili po 2 mesiacoch.Som zvedava.dakujem.

Este stale sa neviem rozhodnut, ci ist do mensich 300ml alebo nechat 350ml ako povedal dr.Cerven.Vyska 174cm, vaha 55kg.Poradte, dakujem.

mihai

sya, tvoj prispevok ma povzbudil, dakujem :) ! posledna moja otazocka: ake mate skusenosti s Interklinik, resp zakrokom u Milosrdnych bratov a primarom Hederom? pocas hospitalizacie?

sya

ahoj mihai... neboj sa nic, ves aka to bude sranda, ked si potom na to spomenies... pred opkou mi dali len tabletku, potom ma doktor pokreslil... potom pomna prisli sestricky mi bolo smiesne, este teraz mi je... ma odtlacili jak princeznu na salu na posteli... na sale tma... zasvietili svetlo v strede stol operacny a nad nim take obrovske svetlo... pre mna to bolo jak vo filme... potom som si sama po schodikoch vyliezla hore... zaviazali mi ruky, nohy, strcili infuziu... no a potom zacala anesteziologicka carovat nadomnou s tou narkozou... este v duchu si myslim, no a teraz to dostanem na ksicht... co si pamatam ani som to prilozene na tvary nemala, zatocilo sa mi v hlave a uz som spala... a po opke to zvladnes tiez, neboj nic... ja som bolesti mala prvy den, ale to ma aj chrbat strasne bolel, spat som nemohla, lebo nesom zviknuta na chrbte... tabletka na spanie nezabrala, tak som bola nervozna... ale po dvoch nociach to uz bolo lepsie, to som uz aj doma bola... uz som aj pospala... ale tabletky od bolesti som nebrala ziadne... tak drzim palce a zvladnes to... :)

mihai

ake to je HNED po prebudeni ? tiez individualne, no co sa da robit, odhrnut si vlasy z cela, co ja viem, umyt si zuby, ci nic len mat ruky pri tele a tuzit po tabletke? moze ist clovek sam na wecko a tak ?

mihai

no wow, k stolu :s
:)
ja idem do Interkliniku, som fakt zvedava. hlavne na vysledok. lekar mi nechce dat vacsie nez 280ml implantaty. vraj ze o, ak sa zmestia, da mi 320. nemam ponatia s akymi sa teda zobudim. z toho, co tu citam si neviem utvorit nazor ci budu "male", "velke" alebo ake. vsetko zavisi od telesnej konstitucie tej ktorej baby, ok, ale aj tak. tolko otaznikov mam, ze mi je az tazko.

kiarusenka

ja som isla este normal k stolu vtedy ked som videla tam tu salu a sestricky s ruskom tak som si povedala sestricka pre boha , som ja normlan ? povedala mi, ja uz som vam davno povedala ze nejste :D a isla som .....

ivja

petula5,
ja som od operácie 8 mesiacov a až donedávna som mala kožu pod dvorcami necitlivú. hojenie trvá niekomu dlhšie, je to indviduálne.a je normálne, že ťa bolí jeden prsník viac ako druhý,môže, pretože každý je operovaný samostatne a aj rôzne reaguje. Ja mám rezy okolo dvorca a mne povedal dr., že mne sa bude formovať jeden z nich možno aj dlhšie ako 8 mesiacov.

mihai

kiarusenka, dik :) oblbovak.. ked si to cele predstavim citim sa total bezbranne. behat tam v "andelovi", prispata a tak, uplne napospas ze ci sa zobudim, ako sa zobudim, ci to bude ok... asi som zbabela. a to si clovek sam lahne na operacny stol, tak "oblbnuty"?

kiarusenka

ahoj mihai, u mna to bolo tak, ze som rano prisla na kliniku osprchovana a oholene pazuchy som mala :DDD co je jasne :O nemas sa kremovat pred tym... prides, sestra ti da izbu,zapnu ti telku,das papiere oni s tebou vypisu niake a pride dr este raz sa na Teba kukne, zacne Ta kreslit potom sa pojdu pripravit, Tebe pichnu injekciu a pojdu s tebou na salu, daju Ti oblbovak potom do zilky a uz sa citis ako opita.. 500krat sa opytas sestricky ci zaspis a ani nevies ako uz len budes vidiet rozmazano a spinkas :O..neboj , to zvladnes