Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

fifiBB

petula5
ja som rok po opke,to čo píšeš je uplne v norme,aj mna bolel jeden viac ako druhý,ale to pýsali všetky baby...s tou citlivostou je to tak,že ja aj rok po opke mám miesto pob bradovkou stále necitlivé..hmm..čo už..už to neriešim zmierila som sa s tým,prsia sú krásne..takže tak..

karla

Ahojte baby, nebola som tu vyse roka, kedze po prsiach nastali ine povinnosti.. Ibaze o mesiac idem zase. Je tu nejaka, ktora to absolvovala 2-krat? Ci su tiez take bolesti, cas hojenia, atd? Dakujem

Jahoda_

Prosím vysvetlite mi kto bol v Interklinik som si všimla, že tu spominate milosrdnych bratov, oni operuju aj tam? A da sa tam prísť aj na konzultaciu? To by bolo super,pretože nemocnica u milosrdných aspon viem kde je. A ten normalny Interklinik by som musela hladať nepoznam Bratislavu. Dakujem

ska38

Zu1980
Dakujem za povzbudenie, na 350ml.

Letnicka
Ano Zu1980 ma pravdu, vychadza to na 62-63.tisic bez predoperacnych.

Pisala som kockam, aby poslali nove fotecky, lebo po mesiaci alebo dvoch od OP su silikony ine ako po polroku a viac.
Kocky poslite fotky aj s odstupom casu.
Dakujem.

hops

kočky
Ja mám 165/57 pred op 75/B(ale vystuženú)no dali mi 355ml a spravilo mi to 75/C-D ale aj 80/C je OK.
Som rok po op. a som spokojná foto mám aj v galerke(len staršie), ale tam sa zdajú úplne iné ako v skutočnosti.
Keď mi dr. navrhol veľkosť tak som sa zľakla, lebo som rátala max.300ml, ale som rada, že som dala na jeho skúsenosti.

kiarusenka

mihai , klud uplna pohoda .. ja som zliezla z postele a vybrala som si z tasky banan :D a sestricku skoro porazilo... uvidis neviem aky mas prah bolesti ale zvladnes to..kedO

letnicka

baby a koľko platíte spolu všetko vrátane narkózy, predoperačných, podprsenky - proste všetko na komplet v Novamede u Dr.Červeňa? ja som pozerala cenník ale určite je to len informatívne a sú tam aj ďalšie poplatky. ďakujem za info.

Zu1980

ska38,

tak ja som pevne rozhodnuta, idem na 350ml. mam pocit, ze by som ozaj lutovala potom, tak ako vravel aj Cerven. Mam 169 cm a 49 kg. neboooj a pod do toho. pozerala som uz vela foto a velmi zalezi od postavy a svaru, ale prstala som sa bat 350ml:)